Problém s CZFree distribucí je to, že to není distribuce, ale jen sada balíčků (patchlý kernel s hostap, atherose, tmpfs , up-to-date quagga, konfiguráky vhodné pro router, wifimon, skript pro watchdog, atd., atd.), které se dají v podstatě teoreticky aplikovat na jakoukoliv distribuci (která zvládá běžet z r/o filesystému, například - to je potřeba kvůli watchdogu... všichmni si, že kvůli Oookovi používám ošklivé označení watchdog převzaté z angličtiny, místo hezkého českého označení resetátor... :-)
Jinak vývojář vyvíjí proto, že něco umí. Dodělat jednou rozběhanou věc aby měla nějakou "štábní kulturu", to umí každej trouba. Tím nechci říct, že nejsou konkrétní věci, u kterých by mi nebavilo být "každej trouba" - například jsem už měl v pokročilé fázi vývoje textový setup pro CZFree Debian, který ten /etc/init.d/setnet generoval na základě dialogu s uživatelem... :-) pak umřel disk na routeru kde jsem to vyvíjel a backup nebyl zcela up-to-date.
Většinou se říká, že kdo to umí, ten to dělá, kdo to neumí, ten tomu šéfuje. Což, obávám se, zároveň trochu vystihuje situaci okolo Arachne Labs :-) nicméně snažím se alespoň mít respekt vůči lidem, kteří "to umí".
Njn, jenze von ten system neprodava, von ho dava zadarmo, nauc se cist. a dokonce ti ho na tu flashku nahrajou, to sou ale hodny, co? ;-)
Jinak jestli doslo nebo nedoslo v arachne huleni vazne netusim, v kancelari arachne je oficialne huleni zakazano :-) teda podle toho co sem slysel, btw. hrozne se to podoba hlasce "v connection doslo huleni" ktera mi odnekud tady z fora uvizla v pameti a s prectenim tvyho postu se mi nak vybavila - uz se s tim hulenim opakujete, vymyslete si proti hnusny komerci neco novyho