Nebylo by od veci zjistit kdo to píše?? A zjistit to je jednoduchý správní řád totiž stejně jako právní řády umožnuje vyjadřovat se, dokazovat uvádět svědky navrhovat důkazy a jiné další věci ale, hlavně je možné nahlížet do spisu. Takže pokud čtu měří tak to musí zdůvodnit a je tu možnost zjistit taky proč. Měříli na základě udání tak zahájila správní řízení. Takže při této kontrole bych se mimo jiné chtěl seznámit se spisem.
Jo a když bych to zjistil tak čí je ta anténa určitě ne toho kdo to fotil. Takže bych si dojel za milým bonzáčkem a řekl hele tady jsi fotil moji anténu balkon střechu no tak to máš holenku smůlu máš ode mne na to papír nemáš co ti říká vlastnické právo naval prašule nebo tě dám k soudu. A že to fotil si přiklep tím že to dal do správního řízení soud mne dá za pravdu a má po píči a když bude dobrá žaloba soudce a podmínky při focení může to skočit z vyrovnání i na trestní stíhání.
Taky by bylo dobrý vysondovat zda jdou jen po CZFree nebo i po jinejch.
Zdravím Karel
2Karel FILIP: A co anonymni? Fakt si strelil vedle.
Holt skoda ze CTU mrha casem na tohle, misto aby konecne schvalilo h ktere stejne schvalit musi. Btw je to fakt hlava XXII. - sou z nasich kapes dobre placeny a proto nedelaj veci ktere chceme.
ČTÚ jde rozhodně po všech a nejen v CZFree. Ale konkrétně u toho 5.8 Ghz pásma byla jejich argumentace složitá a nepřehledná, a v podstatě vzájemně si protiřečící - v podstatě stávající "drah" 5.8 Ghz zařízení se do GL určitě nevejdou - nicméně další podrobnosti nechci sdělovat, protože mám pocit že bych ty techniky co u mě prováděli měření trochu diskreditoval, kdybych se nějak rozpovídal o zjevných rozporech jak v jejich metodice, tak v těch neoficiálních měřeních...
V podstatě ohledně stávající 2.4ky i stávájící GL jsou ta pravidla nastavená tak nepřehledně, že jsem vydán na milost a nemilost úředníkům...
Jedno je jisté - spektrální hustota je pěkné svinostvo. Bacha na ní. Držte se zařízení která mají pořádnou regulaci výkonu....