Ahoj,
sraz se blizi a ja stale nevim,kde ho chcete uskutecnit. Pro zmenu destinace rozhodne nejsem, Vyhlidka mi vyhovuje i presto,ze to mam asi nejdal z Kobylisskych, nicmene jsem ochoten prijit i jinam, ale kam???
Vyjadrete se prosim predevsim vy co to chcete zmenit, co nejstrucneji, jasne a konstruktivne.
Diky
Aloha.
hehe, zatim je to 2:2:2 ;-P. To jsem zvedavej jak to dopadne . Kdyby hlasovani bylo nerozhodne, tak se nic nemeni a sraz bude jako vzdycky na Vyhlidce...
-Dodův HotSpot inside (zvladneme vyresit routovani)
-obsluha nahore bez
-novy personal
-zahradka
-moznost grilovani (muzu vzit gril a uhli,u fontany to muzeme zapalit
-nyni kapacita mist k sezeni na zahradce cca.50
-kazdy to ma stejne daleko
Cau, hele dotaz trochu mimo, ale muzou na sraz i lidi co nejsou soucasti site, rady nebo jak to nazyvate :-) ? - jde mi o to, ze bych se chtel k CZF pripojit, popr. se jinak podilet na vystavbe site. Bydlim na Ladvi - hned nad bodem Vegas.
No co se tyce me a srazu, tak moje ego mi rika, ze by bylo idealni ve vegas, protoze je to blizko, ale zase jsem slysel o tom zajimavym 3 boji - Plzen-slecny-zahradka
ale priorita 1 je asi Vegas... i ten gril znel slibne a zahradka je tam taky, a jestli maj byt i nejaka nova obsluha, tak to muzeme testnout, jsem pro kazdou spatnost... :-)
Akorat se porad nemuzu dopatrat KDY - datum a cas - to ma byt...
Asi pitomej dotaz, ale ještě jsem na vašem srazu nikdy nebyl...myslíš tím Las Vegas u zastávky metra Ládví? (ta 1patrová budova na plácku před multikinem)