Jste všichni tolerantní jako nějakej náměstek vnitřní.
Jo, vdechování běžných spalin podle menších i větších autorit opravdu masově zabíjí.
Ale to, že se s touto úvahou musíme setkávat zrovna v diskuzích o používání marihuany, to je placeno distributory konkurenčních produktů.
Když mi nějaký (v lepším případě) policista vysvětluje, že jsem po požití marihuany přiblblejší, že mám poškozenou pamě?, mohu to chápat dvěma způsoby:
a) hledá obě? (protože co s přiblblými s poškozenou pamětí resp. jak jinak dneska prodat nedobrovolné shromažďování lidí za účelem zlepšení obecných vyhlídek)
b) vzpomíná, jak to působilo na něj, příp. na jeho přátele (lidé, kteří s ním byli ochotni na toto téma hovořit); toto však lze dále vykládat opět nejméně dvěma způsoby:
x) skutečně to na něj přesně tak působilo (a my si můžeme myslet, že se pravděpodobně skutečně uvolnil do té míry, že si konečně po dlouhé době troufl uvědomit, že on sám skutečně je přihlouplý klient opravny pamětí) a obmyslně zobecňuje
y) prodává šéfovi šéfa šéfa šéfa výše (ne-)uvedený konkurenční produkt
Na vysvětlenou:
Proč místo keců proti kuřákům (jsou blbí) netlačíte jejich (kuřáků) zdravotní pojiš?ovny k neprodlenému pořízení jiných prostředků odpařování používaných návykových látek za účelem vdechování, u kterých nedochází k bezprostřednímu trestání vdechováním kouře? Je vám to patrně jedno a stačí vám á, bé, iks a y?
No zpět k tématu: prostě od kuřáků tabáku jakoukoliv kritiku hulení trávy neberu. A vzhledem k tomu, že v téhle zemi kourří cigarety víc než polovina dospělé populace, tak je mi názor "demokratické většiny" v tomhle bodě skutečně zcela lhostejný :-)
No, já si myslím že v rámci CZFree by mohlo (a mělo) vzniknout spousta "zájmových kroužků"... a to nejen podle návyku či obliby jedněch nebo jiných psychoaktivních substancí... jinak skončíme jen u té regionální optimalizace velkonákupu internetu..
uz ne ... nastesti me to po 6letech konecne preslo..... a je mi fakt mnohem lip. Po par letech zmizi i to vecne zapominani a laxnost(rozplizlost) ... a uz nemam tu jemnou paranoiu v MHD apod. Huleni byla zajimava zkusenost, ale neni myslim dobry, kdyz to delas dyl. Mam rad, kdyz jsou veci svezi a jasne(mluvim o vnimani) , nemam rad ty vypalene intelektualy a sectele hulice a mam rad moznosti - ty se ztraceji, jakmile se nechas necim ovlivnit.
Podle buddhisticke "psychologie" to pry vypaluje pozitivni otisky v podvedomi, a vypali jich to kupu v kratkem casovem useku(proto se obcas tolik bavis-hlavne na zacatku) - normalne by se vyplavovaly postupne, takze pak jsou obdobi, kdy v podvedomi nejsou pozitivni otisky(a my nejsme schopni je stejne rychle nabirat) a clovek je takovej vykydlej a nema vubec shopnost sveziho vnimani apod. A to je s kazdou drogou - a cim pravidelneji a dyl, tim hur. Pak ti egoisti ,co si mysli, ze vsemu rozumneji lip, nez ti "normalni" lidi, maji blby nalady a nebo horsi, nez je jim prijemne a uz ani nedokazou vytvaret tolik pozitivnich dojmu a sbirat pozitivni otisky do mysli a kruh se uzavira...
Davejte na sebe bacha, telo mate jenom jedno, mozek taky a pokud tento svet nestoji na nahode(to by asi byl trosku vetsi chaos a nebo na panu bohu, tak nejspis funguje zakon priciny a nasledku a vy bezite asi celkem blbym smerem. Tak si misto huleni kupte treba masinu a nebo jdete skocit z letadla, je to supr. A kdyz uz se zabijete, tak alespon plni pozitivnich dojmu