No nepřijde mne tu například good řešit linky ale, budiž. Gookin mne nadhodil že uvažujete již reálně o záložním propojení přes dubečdále k pacínkovi a na Prosek. default konektivita. Potřeboval bych tedy vědět jak to bude s propojením Uhřiněves <> dubeč. tedy kdo to bude budovat a kde odkud v Uhřiněvsi a co na to Uhlan dá nebo nedá. dík Karel
Co ja vim zatim jsme o tom neuvazovaly(ale nevim vsechno) ale uvazovat by se o tom dalood nas by to nebyl takovej problem ale momentalne mame jine priority.
Predpokladam ze ty nebo mi by jsme tam vybudovali ap? uz vis kde? mas nejakej kontakt na toho kdo by chtel pripojit nebo akm by se dalo to ap dát?
To AP tam budu cca do 14-ti dnů dělat já a Gookin. Gookin kdesi s kýmsi mluvil a byl zájem o propojení. Navíc pokud vím tak UHLan nemá zájem se rozšiřovat mimo Uhřineves. zdravím Karel
Koukám že, jsi to nepochopil do Dubečku už jsem expandoval s Gookinem tady šlo čistě jen o propojku. Pokud vím tak UHLan neměl zájem expandovat. Jak mne bylo řečeno stávající členové a dost. Proto taky budu připojovat kolegyni z práce v Uhřinevsi přes Dubeč.
Zdravím Karel
Milý a vážení když jsem se snažil komukoliv dovolat na čísla co mne dal Gookin tak jste se nikdo neobtěžoval to zvednout. Kolegyně se nachází v části Uhřiněvse kde ted není nic a asi dlouho nebude. Jak zde bylo napsáno že, birkof s ničím takovým nepočítá.
Tak ty moudra ale, dvakrát denně měněný nekam pište pokud vím už jen protože by jste to měli mít zadokumentovaný. Například protože pokud vím jste členy OS HMNet a já taky takže mne to jako člena OS HMNet zajímá. A mimo jiné taky protože jsem si šlápl do toho sprostředkování inetu se všemi důsledky.
Zdravím Karel