jeste bych rad doplnil.
NODE: j3nda::slunicko (id=1043) je moje segra a zarizuji to ja (j3nda, jak nazev napovida ;-)
- ja osobne chci resit zalozni spoj na VSB-FBI. (... freenky <-> j3nda <-> lumirova (asi 62) <-> VSB-FBI)
na lumirove jsou 2 lidi, kteri se chteji pripojit (je to soukromy barak, asi v druzstvu). chci to resit ronjou (nebo 5GHz, protoze na 2,4GHz mam jiz na strese zaruseno (4x anteny u sebe jsou na 2,4GHz az az)).
doufam, ze sezenu potrebne lidi a informace na tu schuzku.
kazdopadne drzim palecky, aby se temata vyvedla :-)
btw: freenkymu patri pochava za takto efektivne vlozeny prispevek :-)
Budu se snazit prijit alespon na chvilku. Ted je nejdulezitejsi doresit posileni spoje FBI-Bandolik. Otazka zni jake zarizeni se ma koupit .....???
To bychom meli urcite doresit.Ocekavam ze kazdy uz prijde s nejakym navrhem.
Oznameni: Tento patek 1.4.2005 se jde menit na FBI ve Vyskovicich HWAP A14ka becko za USR gecko. ucast potvrdil Mgolem, Filo, Bandolik, Freenky a Slim bude delat vzdalenou podporu
Verime, ze se to zlepsi. Navic je ronja na vystupu VSB u Draculy v Mar.horach hotova. Tzn, ze se pravdepodobne pujde pres tento vikend namontovat. Vse by se timto vratilo do normalu a provizorni cca 3-mesicni rezim by se ukoncil. Drzte prosim palce a dekuji vsem za pevne nervy pri teto krizi
Na schuzce jste nebyli? Skoda. Jak to je vlastne u Vas v baraku? Jiz tam jednoho klienta mam a pres to, ze je tam jiz Inet v dome jej bere ode mne, co se tam deje? Nebo nam konecne zacina cas, kdy se lide pripojuji opravdu kvuli CZFree a ne kvuli Inetu?
Zdravim
Mgolema, konecne nejaky ohlas......psal jsem asi 6 mailu na vas mail a dosud nic a nic...
Na schuzce jsme opravdu nebyli tedy spise nebyl...bohuzel jsem mel skolni povinnosti. Pravda je, ze Inet v domě opravdu je jde o Netopyra ....2 různých rychlostí....myslím, že to mluví za vše.
Mate uplnou pravdu pripojeni chceme byt hlavne kvuli CZ free, a ne kvuli inetu....to už je jakási "třešnička na dortu"
Jestli je to mozne rad bych vedel kdo je od nas pripojen, tedy jestli to neni prisne tajne. A také bych se rád dozvěděl o vašich podmínkách připojení přes Váš AP.
Můj tel. 605 360 330 toto je kontakt na mě jak s ním naložíte nechám na Vás. Ja jsem na vás sehnal pouze mail z inf. u mapy a nic víc.
Tímto Vás prosím o radu.
Pokud jsme v paneláku asi 3 a z toho já jsem v 2. patře další v 8. patře a v 10 jaké připojení a propojení by jste nám doporučil??
uvažoval jsem o Ap uložené někde pod střechou a anténu na střeše a kablík ke každému do bytu tato možnost, ale je velmi složitá....napájení?, kde povedou kabely?, kde bude AP ? atd.
Nebo také jeden človek bude mít wi-fi kartu a ostatní se od něj připojí.?? Toto je opravdu nejzásadnější, rád bych zvolil nějaké rozumné řešení. Takže vás tímto prosím o radu pokud je to možné klidně mě kontaktujte...S pozdravem Milan Horák
tak nejak to je, jinak co se tyce toho propojovani mezi sebou, tak v kazdem pripade kabely, nejaka AP po chodbach je o nicem, taky nevim jak bys to na tech petruskovych pod tu strechu daval