Jak je to s 10.5 GHz - kdo vi presne kdy bude koncit ?? 2009 ?? co pak ???
Co kdys dnes vezmu pojitko (na tri roky splatek) ... budu mit sice 20 Mbps FULL pater .... ale co pak ?? ... bude se to moc pouzivat ?? nebo total konec a zahodit ??
Kdo ma vice info prosim podelte se o ne .... diiik
- development
- freenet, education
no jako freenet nechci platit za frekvenci cili pomyslim jen na volna pasma ... 24 GHz je volne ?? (malicko nemam prehled) mas odkaz na tu GL kde se doctu podrobnosti ?? pripadne mohl bys me sem nebo do ICQ napsat podminky provozu na tehle frekvenci ? .... no a v neposledni rade 24 GHz bude volne na vzdy ?? jak je to tam s nejakym koncem ?? vyplati se tam tedy investovat ?? .... cenu toho spoje asi netusis ze ?
- development
- freenet, education
to inzenyr - OK SVM me nabizeji k pronajmu spoj ktery bude mit mnou pozadovanou propustnost ... a jsem schopny s nimi uzavrit pronajem na rok a castku ktera je pro mne prijatelna ... tedy rikas ze do toho mam jit ?
Dekuji za radu :-) vazim si kazde pomoci
- development
- freenet, education
ja vim ze vyvoj pujde porad dal ... a vim ze za rok dva .. muze byt to pojitko uz stejne o nicem .... na druhou stranu se me libi pristup kluku z SVM ze proste to pojitko pujci ... budou servisovat .. atd ... no a jak mile budou mit zase nejaky technicky pokrok tak me nabidnou pronajem lepsiho ... tudiz z toho me jasne vyplynulo ze kupovat pojitko je blbost .... ale pronajem se me zda jako perfektni reseni ....
- development
- freenet, education
neznam technologii ktera by mela na 5 GHz propustnost 20 Mbps Full .... tudiz sahnu po 10 gigu ... uzavru smlouvu na rok ... a pak se uvidi ... riziko nesu ja .. a potazmo rada sdruzeni ... ale vzhledem k tomu ze na pronajem ty finance sou ... a pater potrebujem ... tak asi uz nebudu vahat noo ...
- development
- freenet, education