Patrně se jedná o kolizi adres IP. Zapněte nejprve jen PC a zjistěte svou adresu IP. Pokud není pevná , nastavte ji na libovolnou vyšší v rozsahu. Dále zapněte AP a zkuste ho najít
skenem. Další poté.....
Také se mi něco takového podařilo, při downgrade ....
Základem je AP připojené ke komplu přímo kabelem, vyplé všechny firewally a podobné nesmysly.
Ty utility jsou nejmíň tři, každá funguje trochu jinak a jak kdy.
Po několika hodinách zkoušení se mi to podařilo zprovoznit.
Postup je víceméně jednoduchý - používat jednu utilitku za druhou a mačkat default a než dojede bargraf, tak vypnout napájení.
Tento otrocký způsob jsem už použil několikrát, funguje, ale chce to trpělivost.
Default IP je tuším 192.168.1.240 nebo 241.
Měl jsem i problém občas s tím, že se nešlo přihlásit, ikdyž bylo správné jméno/heslo případně žádné.
Holt to "nějak" dostat do default....
přesně tak, pokud AP vyresetuji, tak musím s IP počítače do tohoto rozsahu = podle příkladu třeba 192.168.1.200 a pak už to jde.
Proto je šikovné si posunout adresu AP do pracovního rozsahu sítě a mít tak možnost snadno si zaskočit na AP po webu.
tak nak jsem to vicemene spravil posledne, kdyz se to pokazilo(skousel sem vsecky utility snad stokrat po sobe az se to nakonec chytlo), a o tom rozsahu IPecek vim, ale i pres to vsecko se tomu tentokrat nejak nechce, ackoliv jsem to skousel snad dohromady uz pet hodin.No davam tomu dva dny a pak to reklamuju. Nebudu se s tim babrat ctrnact dni. Jinak dik moc. A kdybyste meli jeste nekdo nakej napad tak nevahejte a piste...