2Wladows: zitra mam router, jeste nevim detaily, ale bude to "delo" asi 166MMX >32MB RAM (SIMM i DIMM), 650MB IDE HDD + (optional) 6GB SCSI. Hlavne doufam, ze to kamos doda v nejaky pouzitelny krabici, at do mas doma esteticky (mahagon, eben, nebo tak...) :-)
2all: vcera jsem byl v nasi irsky hospudce a zatim stoji, tak bychom toho meli vyuzit. Jaxte na tom o weekendu?
2prog: Skvělý! Na router se těším. Nemusí to být zrovna v mahagonu, stačí mi i pozlacený titan. Hlavně mě zajímá jestli ta mašina bude tichá, aby mi mohla v bytě běžet non-stop.
2Ctirad: Zisk té pixly by se musel buď něčím změřit, nebo to zjistit porovnávací metodou za použití několika jiných antén se známým ziskem. Problém je, že ten Win32 soft ke XI-626 ukazuje sílu signálu v jakýchsi procentech (mě konkrétně okolo 40%) a ne v decibelech. Linuxové drivery zkusím jen co bude router.
2all: Na pivo bych mohl ve čtvrtek a pak až příští týden. V pátek a sobotu už mám domluvené jiné akce a v neděli chci jet domů svařovat anténní konzoli.
Wladows
Protoze to o tom srazu jsem si precetl az ted (22:55), tak uz to nestihnu
2 Ctirad: Neshanel ses po SIMMkach?
2 All: Uz je mam doma (SIMMky) a je jich hafo. Nejvetsi jsou ale jen 8MB. Pro potreby CzF daruju, pro osobni potrebu se muzem domluvit na nejaky symbolicky cene.
2 Jakub: S tou grafikou bych to udelal takhle: Ty mi udelas antenu, ja ti daruju grafiku (to je docela fer, ne?). Co ty na to?
2 Ctirad: Tak se pro ne muzes stavit hned zejtra nebo pak az v nedeli
Jeste jsem neco zapomnel:
1) Prave me napadla konstrukce vysoce odolne konzole na uchyceni KP-10 na stenu, ci napr. strop balkonu (muj pripad). Zatim to mam jen v hlave a az mi Jakub vrati pocitac , tak to hodim do 3D studia a pak vam to predstavim. Pocitam, ze to bude tak za tyden.
2) Zitra jedu na zabijacku (to neni to podstatny, alespon ne pro vas ) a strejda co tomu sefuje taky obcas nektery produkty konzervuje do plechovek. Tak me napadlo, ze bych se tam mohl poohlednout po nejakejch vhodnejch surovinach na KP-10. Nejlepsi na tom vsem je, ze ty plechovky jsou jen s jednim dnem (aby se do nich jeste dalo neco dat ) a konci ostrou hranou, takze by odpadla faze upravy hrany phechovky. A taky se nemusi nic jist . Takze kdo tomu rozumite vic nez ja (=vsichni), tak mi prosim napiste, po jakejch rozmerech se mam slidit, jaky by byly idealni. Odjizdim zitra odpoledne, tak piste co nejdriv.
Ted me jeste napadlo jedno minus, nema to vicko :( .
Omluva za chvíli nefunkční routr, snažil jsem se zrušit maškarádu, aby každý jel na svoje konto, ale nepovedlo se.
Teď jsem to uvedl do původního stavu a tak všichni jedete na můj účet.
Prosím abyste toho, že vám svoji konektivitu tímhle způsobem zpřístupňuju, nezneužívali.
Pokud si svoje účty u Dea rozjednáte už teď, budete mít svoji vlastní garantovanou konektivitu ihned jak tu bude zprovozněno 100% routování.
Mělo by to být max. do týdne (Nezávisí to na mě).
Díky za pochopení a za ohleduplnost.
PS: Máme tady problém s jedním synem a jeho otcem, kteří zdá se nechápou o čem je czfree a z čeho plynou počáteční nedostatky, doufám, že se to v klidu srovná.
Věřím, že případy vyhrožování budou spíše výjimkou.
Tak jsem byl na té zabíječce a nepřines jsem vůbec nic :( - teda kromě jitrnic, tlačenky, ..., ale co vám budu vyprávět . V tom městečku, co to bylo, býval Strojobal, ale už ho někdo "zkrachoval". Ptal jsem se, kde teda berou plechovky a oni mi ukázali dvě palety plný plechovek. Pochybuju, že se dají koupit po míň než po tisícovkách .
hi hele jak ste resily kabely ja bydlim ve tretim patre a nemam moc predtavu kudu bych kebel vedl a potom bylly nejaky problemi na drustvu kvuli antene na strese