mám otázku. Mám založeno Občanské sdružení a potřebuji vědět, zda občanské sdružení potřebuje licenci na poskytování veřejných telekomunikačních služeb, když internet poskytuje jenom členům svého sdružení??? Odpověď spěchá. Díky.
Jde mě totiž jenom o to, zda je te licence potřeba. Možná si na nás zasedla jedna malá firma, které směle konkurujeme . Kolik se za tu registraci licence platí a můžu i zažádat o odpuštění toho poplatku?
Ad ta lokalni sit na telefonovani babicek: Ono totiz ty licence jsou dve. Jedna je na poskytovani pripojeni k internetu a druha na telco sit. Proste v tomhle state musis na kazdou tekco sit mit registraci. Nespada do toho vnitropodnikova sit ve firmne a propojeni pocitacu v ramci jedne domacnosti nebo tak neco. Nekde na foru to tu bylo rezepsany, danny kdyztak s chuti doda link, psal to sem on
Takze proste smula licence je potreba pokud to ma byt legalni.
Vseob podminky nasdejs na webu jinejch obcanskejch sdruzeni ktery to maj...povetsinou.
Nicmene o vykladu zakona rozhoduje soud, nikoliv CTU.
Pokud tedy nema nekdo v ruce judikat o tehle veci (v tomto pripade od prislusneho spravniho senatu okresniho soudu ci dokonce Nejvyssiho spravniho soudu), muzeme se jen a jen dohadovat.