Nazdarek lidi,
tak jsem se sem dneska dostal a jsem rad, ze jsem se o tom dozvedel. Jsem v Nuselskem udoli (Ciklova ulice) a doufam, ze bych mohl u nas zprovoznit APcko - v mape jsem dal bod s nazvem DASC. Overim moznosti pripojeni bud na Dea nebo TransgasNet a pak dam vedet, zda se zacne neco delat... :-) Doufam, ze jo....
Ahoj Krtku,
mohl bys prosim ukazat jeste nejakou fotku vic smerem na Hotel Inn - jsem na rohu Slavojovy a Ciklovy (jak je hospoda U Olmeru) a chtel bych vedet, zda kdyz budes mit AP tak bych se napichnul na tebe, nebo udelam take AP (mam konektivitu).
Jak se jmenuje ten tvuj node?? Je to node s nazvem "zde" - cislo 1294 ??? Ja jsem dal do mapy svuj node "DASC" s cislem 1320.
Tak at to slape a dobre funguje.
Krtku tak podle fotek na tebe uvidim perfektne. Jak to vypada s uhlem anteny? Ja jsem od Sekaninovy 26 presne smerem na levou hranu Palace kultury. Pude to? Mimochodem, nekde jsem se tu docet, ze za cca 300 by bylo mozny mit garantovanejch 64kb/s.. je to pravda? a co si predstavit pod slovem "garantovanejch" kdo to garantuje a komu se vlastne plati? A nemuze se stat, ze az se sit vic rozjede, bude ve spickach pomala a padajici? B.
Ahoj,
tak Dea se mi nepodarilo sehnat a ja pristi tyden jedu na 5 tydnu pryc, takze AP v Sekaninove 26 se do konce ledna konat nebude. Zkuste se domluvit s ysd951. Jestli by jste na nej nekdo nevidel, tak muzete pockat na mne az se vratim (doufam, ze se vratim), kdy by jste mohli jit pres mne at uz budu pripojen pres ysd951, dea .... proste jak se dohodneme. Dokonce tydne tu jeste jsem, ale nevim jestli jeste neco zaridim.
Nazdar. Jsem tady novej a díval jsem se na mapku, jak je to s připojením v okolí Sekaninové. Bydlím Sekaninova 36, tak by mě zajímalo, jak je to s viditelností na přípojný body. Jsem mezi krtkem a zde, ale ještě jsem nezkoumal viditelnost. Jsem v posledním patře a z terasy vidím do parku na Folimanku.Můžete mi říct, jestli je tady signal z TransgasNet nebo z jinýho NODu. Nemám ještě hardware a tak zvažuji nákup směrové antény 24dB. Pokud se připojujete něčím levnějším, tak si nechám rád poradit. Díky.
Až to to bude běhat, tak by to chtělo v okolí změřit. Kdo má zájem. Jak se to plánuje na Vinohrady.
Tedy - dát nějaký sraz a dohodnout hromadné proměření u těch co mají zájem.