Cau,
tenhle tejden sme na Zizkove kousek od Tachovskyho namesti (presnej Cimburkova 23) postavili AP vaclavka, tak se muzete pripojovat, na testovani je tam street-access. Enjoy.
Kdyz sme to pripojovali tak chtel kobnet 2000/mes. za 128 nebo tak neco (pro to se pripojili od nas - kdyz od nas meli signal a hlavne sme se uz znali). Myslim ze dnesni uroven zaruseni uz je dost velka. Navic ten link pres centrum vpodstate de, atd, jsou tam dve 24kovy sejta proti sobe... Je to nejakej idealni teren ze to jede tak krasne ale fakt to krasne jede (klidne to zkus jestli ses nekde vokolo). Pingy z vaclavky na octarnu sou trvale okolo tech 4ms, dal do brevnova je to okolo 10ms protoze octarna je dal do brevnova pripojena crusaderama.
Prosimte nemuzes prestat mlit dalsi kraviny s kobnetem apod.?
Zasadne se lidem neseru do toho jak cini kdyz neznam vsechny okolnosti.
Jinak, mame zajem o BGP peer, jeste jednou ;-)
btw. co to je sakra za nemoc ze tady vsichni do vsech rejpou ???
chtel bych pomoct s pripojenim. Jsem na Ziskove ( roh Krasova - Kubelikova) a potreboval bych malinko rychlejsi pripojeni nez je internet pres mobil, pevna linka neni k dispozici atd. Samozrejme se mohu podilet na provozu
ahoj,
rad bych se zkusil pripojit do czfree. Svuj bod jsem do mapy zanesl jako mates4u, souradnice jsou 50.083322290573, 14.455834587755 (ulice Chelcickeho). Jako jedinou rozumnou moznost vidim AP Olsanka (asi 100m), na antenu primo nevidim. Chtel bych poprosit nekoho ochotneho, zda li by mi nemohl promerit signal. Neco jsem zkousel, s pujcenou pci kartou a asi patnacti centimetrovou antenkou. I kdyz mi pc malem vypadlo z okna, vubec nic jsem nechytil. Coz mi prijde divny takhle ve meste, navic kolem par wifi anten na strese vidim (smerujou nejspis k Telepointu v Olsanske (pres ulici od nej je ctc)).
Kazdeho dobrovolnika samozrejme rad pozvu na pifko