Zdravím všechny Tepličáky...potřeboval bych od vás helpnout...jelikož jsem tu dnes poprví( tak mě tedy omluvte za menší dezinformovanost).... ale mam problém chtěl bych si pořídit nějakej lepší net, protože do tedka jedu na GPRS což je dost pomalý, tak se vás teda ptám jestli by něco nebylo v Baarove ulici..moc by jste mi pomohly...DIKY VSEM
Ahoj, jsem tady poprve, ale snad mi nekdo bude moci poradit. Sice jsem cetla starsi dotazy a odpovedi ohledne pripojeni na Teplicku, ale stejne bych se rada zeptala, jestli je mozne pripojeni pres czfree v Krupce, resp. v Uncine? Na Doubravku primo z baraku nevidim... Diky moc za kazdou info, Karkule
A mrtvo, kdy se konecne ozvou "useri", ze chteji spojit se svetem?
Asi nikdy, kdo jim rekne, ze to jde. Zasitujme se do jedne LAN a to preci staci. Co se deje ve vedlejsim vchode je mi preci fuk
At si delaji co chteji, me se to preci netyka ....
Muzu akorat dat nejaky info o jednom klientovi: Bozak 12ty patro, 19db plnena za oknem,tel. 776 225 430, ma veskery vybaveni a je dokonaly platic. Potrebuje nasdilet inet(min128).
Co se tyce mne., tak jsem taky dost dobre vybaveny, ale kazdy den bydlim nikde jinde. Pristi mesic budu mit cely barak k dispozici, pochopitelne se tam bude dit techo-core, a prvni co budu potrebovat- zrusit zasrany Losan za 2kkc/mes a nasdilet neco slusnyho prez wifi. Alespon 1mbit.
2Pedro: Nevis jak to vypada na trhu s WiMAXem?
--------
$aidex.