Zdravím kolegové. Taky plánuji připojení, ale v horizontu 1/2 roku (musím sehnat fiňáry a hlavně přesvědčit manželku o výhodnosti této investice ). Nod mám v baráku hned vedle "Karla1" a vidím buď přímo na "Fantomase" a "Dixi" mi čumí přímo na balkon (cca 100m) plný prádla . Zatím se mějte jak chcete ... Drobeček
Zdárek "Freene?áci", hele kluci mohl bych vám nabídnout (ZDARMA jak jinak) 1ks antény, která byla používaná na UPC (MMDS) a stále chátrá na našem baráku. Někde zde na fóru jsem četl, že zručný "elektronik kutil" si jí může upravit na tuto sí?. Jediná podmínka je, že si jí ze střechy odmontujete sami. Já při mých 150Kg na střechu opravdu nepolezu !!!
Proč si jí neupravím sám ? No protože jsem naprosto el.technickej "PAZOUR" tedy antitalent a proudům vůbec nerozumím ! Motorku ti rozeberu do šroubku a zase složím, ale elekrtotechnika je pro mne "Španělská vesnice". A zase ušetřit pár korun za anténu a pak shánět někoho kdo mi to odborně upraví ... No tak jí raději nabídnu někomu komu třeba pomůže nebo udělá radost a může na ní "bastlit" a zkoušet. NÉ ?
Ahoj všem, v neděli jsem měl díky FanTomasovi možnost proměřit signál z jeho AP na Nám. J. Machka. Věřím, že se budeme schopni v nejbližší době napojit na FanTomas AP. Pokud někdo bydlí poblíž, tak se mi ozvěte.
Na spojenou