Cago, taky bych se rad "pripichl", myslis, ze bych mohl AP Ghetto chytit? Bydlim na Narodni, mam okna do Martinsky a mozna bych pres strechy mohl na AP primo videt, nejsem si uplne jistej...
Praetorian007> no, možný to je, dům U Mozarta vidím ze střechy... Ale signál bude slabý a zarušený, takže jedině se směrovou anténou (tak 24dB síto). Být tebou, nejdřív zkusím kontaktovat Ventus...
mareka> z druhýho patra sotva co chytíš. Musíš na střechu... Připojení na ghetto nevím, jedině to zkusit s dobrou anténou, pokud je náznak viditelnosti. Možná bys ale chytil líp něco na Vinohradech na Žižkově nebo i v Karlíně.
ahoj všem.
chci se zeptat, zda by bylo možné se připojit prostřednictvím wi-fi k internetu. Bydlím v ulici U Milosrdných, na rohu s Kozí. Jenže bydlím v prvním patře a okna mám do dvora. Mám vůbec nějakou naději na připojení?
Předem díky
anjin
Pokud je prispevek smerovan na me, tak ano pripojit se lze, ICQ mam v profilu nejsem na nem ale moc casto.
Jeste podotykam, ze o oknech ve druhem patre nema temer smysl diskutovat. Kvuli vykonnostnim limitum a navic take silnemu zaruseni nelze na vetsi vzdalenosti prekonavat prekazky jako treba zdi. Pokud chcete funkcni pripojeni, nezbyde nez vyrazit na strechu a hledat primou viditelnost....
rad bych pripojil sveho znameho (neumi cesky, takze to za nej vyrizuju ja). Bydli na Hastalskym namesti 2. Okna smerem dovnitr do dvora - je to tusim stejny blok domu, jako je ROXY.
Nebyl by tu nekdo ochotny s notebookem (a wifi kartou), ktery by mi pomohl promerit signal?
Dum je druzstevni, takze si dokazu predstavit, ze za prislib pripojeni do site by povolili AP na strechu, takze bychom mohli rozsirit signal dal. Jeste jsem se s druzstvem nebavil, chtel jsem se nejdriv poptat tady, abych jim zbytecne neco nesliboval.
Diky moc.
PS: Napada me, jestli nemate nejakou pribliznou mapu pokryti (ta ortofoto tady na czfree.net bejva casto dost zastarala). Popripade kontakt na spravce nejblizsiho AP?