Zdravím,
nedávno jsem se přestěhoval na Dvorecké náměstí, by? tu ještě nebydlím. Připojení na Dvorce mi jede (teď ostatně píšu z něj, anténu mám z okna přes ulici a můj notebook to bere dobře). Zhruba během léta se sem ale přestěhuji už pevněji a budu tedy asi patřit do v úvodu zmiňovaných "ostatních případů". Zajímalo by mne tedy, co a jak...občas na internetu visím delší dobu nebo přenáším větší objemy dat a nerad bych nějak omezoval provoz. Samozřejmě jsem ochotný nějak přispět nebo nechat si podobné náročné věci do školy, ale potřeboval bych vědět, jak to tu chodí.
Dobrý den,
bydlim v ulici Nad Cihelnou mam vyhled na panelak na zelenem pruhu, na CT, na rozestavenou budovu rozhlasu a na barandov, rad bych se pridal-zitra koupim wifinu a kdyby jste me chteli nejak vyuzit staci rict, rad pomohu(omlouvam se jestli tady rikam nesmysli z wifi a CZFree nemam zadne zkusenosti) dal jeste pridam fotky(z oken na strechu sem zatim nelez neni tu zebrik.. fotky budou vecer/zitra)
Podle informací od Macrose (správce IGW Andromeda) je na node BARRANDOV_1 problém se switchem, správce node má dovolenou a není známo, kdy jeho bratr ten switch restartuje.
jsem úplnej nováček co se týče wifi připojení, takže ani přesně nevím, jak se ptát. Každopádně situace je tato: minimálně na rok jsem se přistěhoval do této oblasti, konkrétně do ulice Na Zvoničce a rád bych se nějakým způsobem připojil na net. Takže vzduchem je jedna z možností, o které bych rád uvažoval.
Okna mého bytu jsou zhruba na jih, vůbec netuším, jestli vidím na nějakou anténu či co a potřeboval bych nějak poradit, co je to základní, abych se mohl pomocí této technologie připojit. Je tu někdo ochoten to se mnou probrat? Třeba i telefonicky?