Ze zacatku toto vlakno vypadalo ze se zde bude hromadne nostalgicky vzdychat nad starymi dobrymi idealy... dobre ze to tak nedopadlo...
projekt CZF4BFU se mi moc libi... nasel by se nakej teamleader...? nasel by se nakej prostor kde by se to resilo? myslim ze po technicke strance to nic sloziteho nebude a rad vypomuzu nakou znalosti uz trpim a nejakou i snad ovladam
CZF4BFU
-) tvorba zakladniho portalu pro BFU s moznosti individualnich uprav v ramci cloudu
-) tvorba nejakeho WIN a LIN programku (ta zminovana CZF ikonka)
-) testovani prvotin CZF4BFU na radovych lamach (starsi rodice freenetaku, mladsi sourozenci ajini pocitacovy negramoti)
-) masova agitace mezi BFU
-) masove nasazeni CZF4BFU
navrhuji pouzivat radsi vsude BFU, protoze! predstavte si ze mate ten programek predvyst nakymu 60letymu strejcovy... preci jen zkratka BFU bezny franta uzivatel mi prijde velmi nazorna a naprosto neurazliva... zatimco LAMA... no nevim ale to neni az tak podstatne
Jo to vim, ale kdyz nekde napises BFU a hned pod caru Bezny Franta Uzivatel tak je to v oukeji, hlavne vetsina TOTALNICH LAMMERU ani neumi poradne anglicky takze by to bylo v poho
Dovolim si jednu historku k dobru o tom jak se take da vylozit pojem czfree.
Bavil sem se s jednim znamym (pro jeho obhajobu uvedu ze je policista) o filmech, komunikaci atd. Zminil sem se mu o projektu CZFree.Net jakozto o pocitacove siti kterou si lide sami stavi atd atd atd, vsak to znate. Pro vice informaci sem ho odkazal na tento portal.
Za dva tydny jsme se opet potkali a ja dostal lekci nebot mi povida: "Hele byl sem na tech strankach cos mi rikal a ZADNY FIILMY SEM TAM NENASEL!"
2zubodravec: tvoje prispevky jsou velmi... ale velmi hodnotne schvalne se podivej do mapy na mapa.czfree.net a rekni mi kde bych mel udelat preves, fakt horim zvedavosti...
ono je jedna vec udelat preves nekde mezi panelakama / cinzakama kde je to vsecko hrozne anonymni a nikdo ti nerekne ani popel a nekde kde se kazdej zna s kazdym a kde vetsina baraku patri lidem v kategorii 50+ (sice tam bydlej mlady lidi, ale ty stary jim proste treba takovou vec jako ethernet pres ulici nepovoli....)
hlavne si odpust komentare typu: plkas blbost... ses linej atd.......
ja tebe neznam ty me taky neznas tak nesud cloveka podle prispevku na foru