Dal jsem novou fotogalerii z NODE PE3NY na nas WEB, tak se juknete, mam ted ale problemy z dedkem predsedou druzstva v baraku a nechce abych stavel dalsi AP, budu ho muset uskrtit.
Zdravim,
tak si na mě udělal Covex čas (tímto mu ještě jednou děkuji) a změřili jsme něco z bodu Hanspaulka-01. A chcete vědět co? Popravdě řečeno nic moc... Covexuv notebook+karta+plechovkova antena našli jen jakousi sí? nettel.dedina, coz nema s czfree zřejmě žádnou spojitost. Bohužel... Každopádně ja si přeju od Ježíška wifi kartu (a taky si jí hodlám nadělit - nejlépe už na Mikuláše )) Anténu bych viděl bnějakou lepší home-made a budu měřit co to dá. Prozatím jsme se rozhodli si udělat s nodem "Dusa-Stresovice" sí? pouze pro nás dva (na pokusy, CSko, sdílení, ...) A jak jste na tom Vy???
nezoufejte, blyska se na lepsi casi. Spojeni snad povede smer Stresovicky (zastavky tramvaje Orechovka, Baterie) a oni tam uz vidi na Petriny nebo Strahov.
co takhle domluvit kooperaci databazi obou map, je to vybornej prostredek na planovani ,kdyz je to takhle velky. Co myslite prijde na Vitezne namesti pater driv od Spejcharu nebo od Hanspaulky?
btw: vidite nekdo kostel v Kafkovy nad dejvickou postou?? qubicek
Ahoj, muj nod na monitoru je David.Fiala(Vokovice). Je to ulice Na Kridle. Mam viditelnost na Bohnice, Nebusice a smer Vokovice, mozna i na Petriny, ale zjistim az vylezu na strechu. Taky se chci k nekomu pripojit popr. vybudovat AP. Chci to ted vyzkouset smerem na Bohnice anebo na pripojny bod na Petrinach, ale jsem pristupny i jinym alternativam-urcite by byly pro me snazsi..
Na letne je bod, ktery vidi do mesta, merili jsme ho, signal nejaky sice mizerny od dea je, kabel nizkoutlumovy je, dohodnuty ze to tam udelame je. Pujde tam smerova antena a sektorovka 60 stupnu na dejvice, spejchar. Tam by mel byt dalsi pristupovy bod, to je taky domluveny.
Akorat mam zatim jen puceny dve karty XI-626, server teda router tam mam.
Takze to vicemene visi na tech antenach. A nechtel bych tam vyrazne prekracovat vykon, takze by to chtelo nekde ve meste dole nejakou smerovku sem na nas.
Muzeme tam dat jen jednu velkou antenu, takze sektorovka se tam jeste vejde.
Proste zakys. Nemam $$$ na smerovou antenu, nejlepsi by bylo nejaky sito ale s kratsim tym nosem - ozarovacem, je tam lavnka a majitel nchce aby to tam moc cumelo.