tak mam take problem s aszsem wl500g. Po prepnuti do modu klinet dle navodu i4. Asus se mi na Ap habrova asociuje. chvilku bezi. Pingnu 10.24.2.1 i jine stroje v cloudu. dokonce se mi pripoji icq ci skype. problem je ze se za chvilku od ap odpoji. Podle wl status je mac ap samy nuly. Pak se zase pripoji pri testovacim pingu ma ale treba packetloss 80 procent. coz je na <|>
Nevim jestli to je blbym signalem
signal mam -67 noise -92
Coz mi prijde celkem dobry ale nemam moc zkusenosti takze nevim. Ap je asi 450 metru daleko, pripojenej jsem pomoci 15 db sita pacifik wireless.
V ceste jsou 2 stromy ne moc husty.
Nemuze se rusit interni antena s tou externi? jsou v podstate 30cm vedle sebe?
Na eth2 mam napevno adresu 10.24.65.20
na Pc co mam na lan portech mi dhcp automaticky priradi 192.168.1.X
Na pc mam nastavenou dns co je na ap haborva 10.24.2.1, nebo 2
Pokud nekdo mate nake reseni na tyto vypadky prosim o radu.
Nahraj tam od Olega 1.9.2.7-3c a nemusíš nic nastavovat přes telnet.
na kartě wireles dej Wireles- bridge-wds only - remote bridge list - MAC toho AP,
Connect to APs in remote bridge list - yes tam taky Mac Ap
Allow anonymous - no
mode - station a Home gateway
Dvě antény jsou pro to, aby si příjmač vybral lepší signál jen z jedný z nich(odrazy).Když máš externí, tak vždycky signál z kabelu bude silnější.
Na tu vzdálenost s antenou s takovým ziskem bys měl snížit vysílací výkon.
Já jsem asi 300m, antena má zisk 18dBi a výkon na asusu mám 2mV, na AP mám sílu 20mV. Kdyřtak jí trochu natoč nastranu.Tyhle sejta maj prasácký vyzařovací diagramy.
Zdar. chcel by som poradit s ASUS WL-500g
na sieti mam (AP)Asus WL-500g a 3xAsus130b(client) a Ovislink WL-1120AP(client)+ lanka 9PC
ak hrame napr. call of duty tak ty co idu na bezdrat malu PING az do 999 da sa nejako nastavit wifi aby to bolo stale ok? vobec neviem ako mam ponastavovat wifi alebo ak niekto nieco taha po wifi, tak sa uz vobec neda hrat, aj to sa da nejako vyriesit? proste by to chcelo nastavit aby sa rychlost delila alebo nieco take...