predem se omlouvam jesi se to sem nehodi, tak to pls presunte, vhodnejsi mistosem nenasel.....
mam problem. potrebuju vypajet IO v patici PLCC32. maly 32 nozkovy ctvercovy integrak. konkretne bios. ja jediny ho nemam v patici. nemate nedo recept na to, jak ho vyajet? nebo neni nekdo, kdo by mel na neho pajku a moh by mi ho vypajet? ale nejlip nekdo z ostravy.... nechce se mi vyhazovat dva tisice za novou desku :(
Na tyhle integrace se dobre hodi horkovzdusna pajeci stanice. Lze pouzit i takovy ten uzce smerovy plynovy horak, co se plni plynem do zapalovacu, ale nahrivat velmi pomalu a opatrne, at to nesesmazis
Nekdo na male BGAcka a SMDcka rad pouziva opalovaci pistoli na omitku. Osobni zkusenost: nedostatecna jemnost a nekontrolovatelna vysoka teplota zarucuje, ze poprve to clovek posere
tak jenom hlasim ze mi bios v STU mobilu za kilo vypajeli, ve skole sem ho naprogramoval a uz jede. akorat sem se stim docela smolil bo sem zapomel zapomel zapajet 1 nozicku patice, tak sem byl z toho docela na prasky ze to nejede ale uz je to hotove tak dik za rady