Todle mi prijde fakt smesny - pouzivat komunitu k tomu aby rozhodovala o tom kdo je vetsi ci mensi lhar... navrhuju emoce nechat v predsini, toto vlakno uzavrit... at hlasovani dopadne jakkoliv nic to uz nezmeni na cinech jednou provedenych.
Je snad pouze jedina situace kdyby toto vlakno melo smysl -> a to v pripade kdyby jedna ze stran zacala MASOVE sirit lzi a demagogii o te druhe strane -> to se ale zatim myslim nedeje...
Tak se panove Xc a OO povzneste nad toho druheho z vas, budte lepsi nez on, a... prestante se hadat (nebo se aspon prestante hadat na hl. boardu CZFree.Netu)
pres neznalost souvislosti bych se spis zameril na jazykovou stranku veci. Je treba aby si oba uvedomili, ze dnesni spolecnost je masirovana slovy, ktere jsou pouzivane bez ohledu na jejich puvodni vyznam. Priklad - uz jste se nekdo domahali zbozi "zadarmo"? Ani vam to nepreji, budou vas mit za blbce. Znam to, delam to, jsem za blbce.
A tak je treba se spise bez emoci zeptat zdali slovo lhar nebylo vysloveno(napsano) spis s vyznamem "nevi o cem mluvi", "nema v tom jasno" atp. . proste jeste jednou, pobavte se s pritelkyni/milenkou/manzelkou, podivejte se na Novu, dejte si pivo a budte v poho, dulezite je, ze CZF jede.
S ookem se už hádat nehodlám, ale každý příspěvek, kde bude někdo mluvit v souvislosti se mnou "o hladině THC v krvi" nebo o "lehce komerčním pohledu", hodlám od teďka zmoderovat na level You Suck!
Asi mě budete muset ta moderátorská práva odebrat, co se dá dělat.
Oook i xchaos se budou hadat tak dlouho, dokud nebudou MUSET delat neco spolecne. Protoze mne jejich detinske flamy opravdu nebavi, navrhuju vymyslet nejaky spolecny projekt, do nej uvrtat oba dva aktery a nechat je projekt realizovat. Myslenka krasna, obtizna (splecnymi silami ji urcite zvladneme, ze - kontaktujte mne via PM), ale prinuti je se spolu domluvit :)
hit1: wifi spoj ArachneLabs-Prezletice s mezistanicemi v Holesovicich a na Proseku
Teda, ne ze bych se s nim shodoval ve vsem (nikdy never nikomu kdo nekompiluje kernely :-), ale rozhodne tomu probuh rozumi. Jestli by vznikly konfiguraky BGP bez jeho rejpani se uz ted ale neda zjistit. :-)
(Ale ruku na srdce, vzpominate se na pokusy delat vlastni routovaci protokoly, OSPF costd, atd.. Naproti tomu soucasny temer normalni stav. Tezko rici zda je to konvergence k normalu nebo dusledek ookova rejpani..)