Xchaos ooka puvodne z niceho neobvinil, ale v dost neobratne a provokativni nadsazce prekroutil jeho ponekud nejasne tvrzeni o uloze rejpani v dejinach.
Prekrucovat je spatne, aaano...
Oook tezko chape, ze lidi, kteri se routovanim na rozdil od nej nezabyvaji profesionalne, toho vedi (a chapou) o dusledcich vselikych konfiguraci radove min nez on.
Delat z lidi pitomce je spatne, aaano....
Neustalym vzajemnym rejpanim jste z toho oba udelali principialni vec.
Myslim ze jeden z tyhle dvojce ma problem. Zrejmne nejaky komplex z mladi, nebo tak neco, protoze tohle skutecne nei normalni. Nebo ze by to byla variace na "dva kohouti na jednom dvorku" ?
Ook a xCh jsou částečně vzájemně permanentně nekompatibilní a tudíž se nikdy neshodnou. Beru to stejně jako když se hádají dva malí kluci na písku. Nicméně xChaose jako lháře opravdu brát nemohu na to ho znám moc dlouho. Jen se občas moc rozepíše a v těch stovkách řádků už si každý najde dost významů dle svého gusta....
Já osobně docela jasně vidim, že každej z nich vidí sí? jinak. xChaos z pohledu podnikatele, kterej se na ní snaží "vyrejžovat", aby měl na (možná víc než) chleba. Oook naopak podle mě vidí sí? stejnym způsobem jako já, tj. jako naprosto nezávislou platformu pro komunikaci, kde se internet stal jakousi neoddělitelnou překážkou pro průchod toho pravýho svobodnýho broadbandu. Když to vezmu z tohohle "globálního" hlediska, tak podle mě xChaos lhář je, protože svojí vizi pokládá za to správný CZFree, i když to původnímu záměru členů (neplést s původníma záměrama Deua, TGNetu a jinejch "komerčních" projektů) asi moc neodpovídá. Když to ale vezmu z toho lokálního hlediska, tj. z hlediska jejich sporu, tak k tomu odpověď nemám, protože jsem ten spor moc nečet a ani nemám důvod se tim jakkoliv zabejvat. Jak už tu padlo, dejte si do držky, roztrhejte si občanky, načurejte si na angličáky a neoxidujte na fóru s takovejma kravinama, když jsou evidentně mnohem důležitější věci, který by se za tenhle čas daly řešit (mě nepočítejte, já jsem relativně bezcenná lama, která právě přišla z hospody a jde spát, takže by za čas psaní tohohle příspěvku tak maximálně znečistila ovzduší další dávkou sraček z jedný cigaretky )