jeee !!! tak jsem kouknul na mapu a koukam jak vejr, ze primo pres ulici mam na strese AP i4, ted uz jen jak zlepsit signal a jeste zjistit jak se zapojit do vasi komunity. Bohuzel ted jedu net pres mobil a zjistovat vsechno tady na foru je docela dost zdlouhavy a drahy. Chapu, ze vas tim budu obtezovat, ,ale neporadili byste mia spon trosku a nakopli spravnym smerem, co a jak? diky moc
Díky fšem za vřelé přivítání..!!
Tak sem koukal na mapu a hledal nejlepší připojení do týhle skvělý komunity !! Přes pravý rameno mně lejzá signál od Salamandra, akorát nevím jestli nebudou zavazet ty střechy mezi nama ! I když vylezu na půdu, přes ty střechy prostě nevidim..! Nebo že by na druhou stranu ? Že bych se orientoval na hivo1 ? Ale ten je asi zatim jenom konzument.. Zatim sem se zaregistroval jako Dicky (under konstruction). Sem schopnej i ochotnej vybudovat AP, nevidim v tom větší problém..! Akorát uvažuju, jestli ještě jit do 2,4GHz (už mi to skoro připadá jako kupovat 486..), nebo počkat na schválení a rozvoj 5GHz (sem slyšel že ceny komponent už sou skoro srovnatelný..). Byl bych rád, kdyby se mi ozval někdo z okolí, kdo provozuje AP (i když třeba není na mapě..), případně mi poradil, nebo pomohl se změřením signálu..! Předem diky !! Jinak, na srazy chodim, známky platim..!! Pro snadnější (případně nouzovou ) komunikaci uvádím mobil (i když se to asi moc nedělá..): 777/909247.
nA ROHU TĚCHTO ULIC MŮJ NOTEBOOK S wifi IDENTIFIKUJE PŘÍJEM SIGNÁLU czFREE.NET.amg0 PORADÍTE NĚKDO ZA JAKÝCH PODMÍNEK A JAK SE MOHU PŘIPOJIT , díky blend
Vážení přátelé bezdrátového internetu,
rád bych se připojil do váší sitě v lokalitě praha 2 vinohrady americká ulice mohu také pracovat jako AP(záleží na dohodě)
prosím vás tímto o yaslání podmínek pro připojení a případné cenové kalkulace
děkuji
Zdravim vsechny,
take bych se rad pripojil v lokalite Anglicka, Praha2 Vinohrady. A take bych Vas pozadal o info o pripojeni a cenove kalkulace.
Dekuji
Ahojky všem..!!
Tak nedávno sem tu byl poprvé a dneska už mám na střeše 5GHz WiFi-nu a Internet mi běží jedna báseň! A za to moc děkuju root-ovi, kterej mi se vším poradil a pomoh (i když zafinancovat sem si to musel sám..!). To vrtání příklepovkou do komína a protahování drátu přes celej barák bylo fakt super ale výsledek určitě stojí za to!
nazdar vseci. udelal jsem si bod na mape aligatorsko, mohu taky zapracovat na AP jestli to pomuze. muzete se nekdo kouknout kam bych se mohl pripojit, popr kam se mam obratit?? koukal jsem ze Vinohradska neni moc pokryta.. to bych mohl pripadne obstarat ja... tak diky za info a Zdar Vinohradakum...
Bydlím v Budečské 5, přímo naproti Lužické. Připojenej sem 5GHz WiFi přímo na roota a funguje to už přes pul roku k mé maximílní spokojenosti. Příští týden připojujem další dva lidi v baráku UTP-čkem. Jestli bydlíš někde zkraje Lužický, tak by si moh teoreticky chytat ten samej signál, pak by ti stačilo jenom si koupit přijímač na 5Ghz. Jinak na 2,4GHz sem tu Network Stumblerem chytil 9 sítí, takže by to tady neměl být problém se připojit..!!