Bylo-li by mozno zaradit do vyberu neco jako "jiny zpusob hlasovani"? Z uvedenych moznosti jsem si fakt nevybral.
Navrhovane dve moznosti (hlasovani dle Edorase vs zadne hlasovani) povazuji za mezni volby a to, ze neni nic mezi nimi, de facto nuti hlasujici do jedne z nich...
Edorasem navrhovany zpusob je propracovany, ale podle mne prilis svazujici. Vubec nepocita napr. se situaci, kdy vznikne primo na srazu (nebo treba dva dny pred nim) problem, ktery bude evidentne zadouci operativne poresit.
Stejne tak neumoznuje doplneni ci upravu "konecneho navrhu" na zaklade diskuse primo na miste - pri ocekavane frekvenci srazu muze proto byt podle mne tento zpusob hlasovani docela kvalitni brzdou...
Ja nevim, osobne na prednasky nechodim (ani ve skole), vetsina je nudnych. Uz tady zaznely hlasy i ode me, ze se bez prednasek obejdu a kdyz tak je na ne prilis velky prostor. A me se opravdu nechce vstavat rano ve 3 abych stihnul nejake priblble prednasky. Takze kdyby se to nejak vyposunovalo, abych mohl dorazit treba v 11 a nic podstatneho mi neuniklo tak bych byl vdecny.
Stejne si myslim, ze lide se budou trousit postupne, a predstava, ze tam rano budou vsichni je podle me zcestna. Takze myslim, ze prehozeni toho programu by bylo vhodne ..
Tak ja se omlouvam, ale musim do prace. A tak misto srazu a hospody me ceka prace :(.
Zkusim nekoho z naseho cloudu presvedcit, ale nevim jestli se povede :(.
Sice by se to na priste nemelo delat za behu hlasovani, nicmene tohle je prvni hlasovani, tak si muzeme dovolit trosku improvizovat. ;-)
Pridal jsem do hlasovani vyse uvedeny navrh Balamuta a jeste bod o odlozeni "hlasovani o hlasovani" na pristi sraz.