vcera jsem hodil rec s Gransy a psal mi, ze na tom compu (co jsem dostal od martina) v linuxu mu tam neco zabiji procesy (ma podezreni na vadnou pamet).
Tak bych se chtel zeptat, jestli nekdo nemate ATX kysnu a ATX zdroj.
Druha moznost je: pokud by nekdo mohl postradat nejaky starsi PC (Pentium 1 200Mhz a vyse) s min. 3x PCI tak by to bylo moc fajn
Jinak ostatni veci jiz Gransy ma. Dejte vedet, diky.
chci se připojit, můj bod má název DrRohlik, co mám dělat?
Nejlepší signál mám od AP Crossman, sice odrazem od protějšího panelaku. PWC_02 ale taky jakstak ujde. vpřímé viditelnosti mi opět škodí protější panelák.
Docu když te tak vidím na foru mam jednu pripomínku. Mohl by jsi mne vysvetlit proč nekdo ze správcu DC Hubu vykopnul Ergama z Kyjí údajně jen proto že, je připojený přes HMNet? Nebo to je jen kvůli nepodloženým řečem froda že, jsme mu nechteli zaplatit zatímco on se ani neobtěžoval přijít si pro peníze ani OS HMNet nedal fakturu. Jsem mimo jiné zvedav jak to budete bez smluv a faktur delat? Správce se sice omluvil že prý to přehnal ale, stejně. A odkaz na to at si jde na náš HUB když máme vlastní. Hele jsme sousední cloudy OK nemusíme se milovat delat kvůli tomu třeba i svatbu ale, trochu slušnosti nikdy nikomu neuškodilo. Omlouvám se jestli to je pruzení ale, zastanu se všech at členů OS-ky nebo i obyčejných koncáků. A pokud nekdo sosá v HMNet nebo potřebuje pomoc myslím že, se chováme ke všem slušně a vyjdeme každýmu vstříct jak to je jen možné. Takže proto tenhle příspěvek kdy mne docvela překvapilo že, se tohle může stát. Zdravím Karel