Co se to stalo se Supernetworkem, drive Thundernetem? Ted se dozvidam, ze uz neni, misto nej je Connection.cz. Coz o to, ale Supernetwork zmizel jak para nad hrncem, ale penize si poslat nechal uplne v klidu, moc seriozni mi to nepripada, spis to dela ostudu, nebo jsem hlupak z povolani a platim jak blbec. Mate nekdo podobnou zkusenost???
Ahoj,
nadělil jsem si anténu (všesměr 8dBi) mám SSID 603842551 a je to AP. Je tam konektivita: Internet 100MB/s kabel. Pokud byste mě někdo viděli (a třeba chtěli kouknout na net nebo tak něco) a chtěli připojit, asi není moc velký problém. CH9, SSID: 603842551, Jsem na koleji Sázava, výhled dolů do kunratic, na Volhu, Ke Kunratickému lesu.
Aczasa
Ahoj,
SSID: aczasa.CZFree.Net
CH: 7
WEP protected
NO DHCP
vyhled z okna a teda i na antenu :-) jeste neni na webu :-(
Ale Orientacni body: Probihajici stavba v kunraticich (vlevo) ; Kolej Volha (center) ; Kominy vytopny na novem sidlisti u kunratickeho lesa (pravo).
Tak k cenám :-) no jo, pro vědecké účely ho klidně ven zadarmo poskytnu. :-) A jak jsem psal, nadělil jsem si anténu a pár dalšího železa, tak bych klidně dobrovolný příspěvek snesl. Plánuju stejně, pokud poskytnu někomu přístup, osobní jednání a tam se dohodneme i na cenách a tak. :-)
Ahoj,
Na mapě jsem vyznačil svoji polohu a k doplnění: jsem v 7-mém patře, takže jsem nad okolními budovami. Primární účel tohoto AP je připojit do VNITŘNÍ školní sítě spolužáka z Volhy. Vedlejším produktem je teda možnost levného či bezplatného připojení dalších klientů. Zatím rychlest nebude nijak omezena (tedy jen standartem x.b).