neco uz mam promysleny. zatim jsem ve fazi, kdy mam v databazi cca 400 serveru a samo si to z nich sosá titulky stránek, v kterejch to jakz takz vyhledává. nejvic me ale stve, ze na jeden web se da kolikrat dostat z 10ti IP adres a ja musim lustit, ktera je ta prava, bez presmerovani. dns preklad zrovna ne vzdycky funguje...
to byste nevěřili, jaký neuvěřitelný množství omylem vloženejch tagů </a> se nachází na webech v czfree:-) odhaduju to na tisíce... admini styďte se, nadělalo mi to pořádnej bordel v databázi
vyhledavac je zatim nedodelany a v dost provizornim stavu...musim to cely predelat, protoze v databazi je nejakejch 800 webu (nektery tam budou vickrat) a vyhledavani v ty databazi (co bezi na PIII 600Mhz 196RAM) trva radove vteriny. u kratsich vyrazu pak desitky vterin a pripadne taky obcas vyprsi tiemout na zpracovani php skriptu (ten je jeste ke vsemu prodlouzenej na 60vterin )....navic mam ted docasny problemy s pripojenim do czfree => nemuzu poradne testovat.
myslenka s vice oddelenejma vyhledavacema, co si budou navzajem doplnovat databaze, me uz taky napadla, ale napred musim rozjet alespon jeden samostatnej
v czfree jsem celkem nově a jsem dost zakopanej v dejvicích (10.18.10.*) takže na rozcestnik.czf ani žádnej funkční vyhledávač se nedostanu. na connected.czf jednou za uherskej rok. je nějakej zakladní seznam ftpek/dc hubů někde jinde? nebo aspoň nevíte někdo kde v rámci czfree sehnat slackware 10 (jestli ho teda někdo někde má)? dik moc.