Njn. ja uz nevedel co s tim. Kazdopadne jsem to uz vyresil. kanal 6 byl nejakej zarusenej, ale netusim cim... (na tom to bezelo)... Dal jsem to na jiny a bezi to v poradku Nechcete nekdo planet 4030 wap???? )))))))))))))
Asi takhle, do budoucna se velkym obloukem vyhnu firme planet a jejim "uzasnym" vyrobkum... Nejednou jsem si cely minuly tyden rikal ZLATY D-LINK 700 AP+ co mam doma a pouzivam ho pro pripojeni do CZFree...
...ale stejnenechapu proc vubec takove shitove zarizeni prodavaji... mam pocit ze se liseji kus od kusu...
Tak pánové, dneska to už definitivně kleklo. Po prvotním údivu, rozčílení a bůh ví čem ještě jsem zavolal chlapcům z ASM či jak se to jmenuje a seřval je jak malý caparty. Za hodinu jsem měl na stole jiné dva kusy planet 4030A-WAP. Všechno vyměnili, nastavili (bohužel jsem jim musel radit, což mě udivilo) a spustili...
Myslím, že na můj smích ještě dlouho nezapomenou, po té co se nešlo ani propingnout
No jo, kluci to maji asi podchycený Takže nám vrátí peníze a koupím něco co opravdu funguje
Vřele všem co si tohle přečtou nedoporučuji tyto výrobky, ani tuto firmu