co ž není tak hloupej nápad akorát by to chtelo itinerář s okolníma restauracema aby jsme se mohli rozprchnout na pozdní obídek či pulitr či sklenku neb panák lahodnýho moku či tekutiny za účelem lepší nálady. Otázka je aby se pak všichni vrátili nebo z toho nebyla reality show úžasnákovi II na srazu CZFree.net
Zdravím kravím a tak Karel
PS večerní film je co nebo seten den promítají jen úžasnákovi? To se ptám cíleně aby jsme to tam nemeli třeba jen na hodinku dve?
Chapu dobre, ze v 15:00 se musi nejpozdeji koncit? Proc poradat sraz, pokud budeme mit na diskuzi jen 2 hodiny? Nebo si odhlasujem jak hlasovat a pudem dom? Tak to u toho vubec nemusim asistovat ..
Ja bych byl pro zruseni dopoledniho programu, protoze je podle me naprosto nesmyslny .. Na vyvoj CZFree.NET je 50! minut, na neco co nikoho nezajima. Prednasky o 5GHz a WIMAX jsou hrozne moderni, a kdo chce byt IN tak at na ne chodi, ale proc tim zabyt dalsich 45 minut netusim ..
Jsem pro to zredukovat dopoledni program ve prospech delsi diskuze (Nekdo to buhvi proc nazyva hlasovanim).
Jak jsem psal vyse, rad bych po skonceni akce v kine presunul zastupce cloudu do nejaky hospody v okoli a tam by se pokracovalo v odpoledni casti :-) .
Problem je ze 90 lidi je hodne na to, aby jsme se vesli do jedny hospody.
Zatim se to neobjevilo v ofic. programu, protoze nejdriv musim sehnat prostory na odpoledne a pak teprve upravim program. Ale pracuju na tom.
Jinak prednasky jsem se snazil volit tak, aby to lidi zajimalo a aby to bylo k veci. Muj osobni nazor je, ze vsechny 3 prednasky si sve zajemce najdou.