Zdravím
který firmware mi doporučíte pro wrt54gs verze HW:2.0.
Potřebuju rozchodit klienta tak, aby IP několika PC připojených na LAN porty wrt54gs procházely na wifi část a ne jak jsem četl, že se schovávaly za IP linksysu.
Momentálně sosám pomalou rychlostí openwrt je to nějaký soubor snapshot-20050117.tar.bz2 snad nestahuju nějakou kravinu.
Mám dotaz, po cca 3 měsících bezproblémového provozu tohoto routeru mi najednou přestal fungovat, bliká Power LED a jediné co funguje je switch, nejede ani Wifi část ani Wan port a nedá se to ani nakonfigurovat, zmizela IP adresa a nepomáhá ani reset tlačítkem do továrního nastavení. Stalo se už něco podobného někomu případně jak z toho ven, nedá se provézt ani nové přehrání firmvare protože není IP adresa????
Zkoušel jsem todle, do příkazové řádky jsem TFTP -i 192.168.1.1 PUT code.bin kde za code.bin jsem přejmenoval originální firmware, musí být menší než 3M a zapl jsem router a hned ten příkaz pustil ale nic napsalo to že není odezva, takže si s tím nevím rady.
Jaky je to typ a revize? Vyzkousel bych jeste vypnout, pustit tftp, stisknout reset tlacitko a drzet, zapnout do zasuvky. Nektere revize po tehle kombinaci presli do boot_wait a natahly firmware na adrese 192.168.1.1 . Jinak pokud jsi nezapnul boot_wait tak je to problem. V takovem pripade napis ten typ a revizi. Budes to muset rozdelat a pri bootovani spojit 2 piny na jednom svabu, ale u revizi se lisi piny co se musi zkratovat.
Taky tim padem prijdes o zaruku, o kterou jsi prisel pokud jsi tam nahral neoriginalni firmware. Pokud to mas s originalnim firmwarem tak bych to reklamoval ..
No mám to od tebe, bylo tam alchemy a ne orginální ale jelo to 3 měsíce vpohodě tak si myslím že tím to být nemůže, je to verze 2.0 a abych pravdu řek tak rozebírat se mi to nechce bo do toho stejně nevidím.