Vcera jsme uvedli do provozu DNS na nove pripojenem AP-Peak. Je to samozrejme tak, jak by to melo byt - zdomena ap-peak.poruba.ova.czf se pouziva vyhradne pro reverzni+dopredny "sluzebni" zaznam, pro aliasy.... je domena peak.ova.czf. Doufam ze u peaka DNSka bude chodit napoprve a hned spravne.
Protože Ronja na AP-Tony jede tak obnovuji přijmaní klientů. cca 3-4. Zájemci a? se ohlásí.
Než mě budete kontaktovat dejte si bod do mapy, jinak se s Vámi nebavim
Od pátku 28-01-2005, 19h30 se stěhuje AP-PeaK3 z Francouzské na Bulharská4. Klienti budou dočasně bez signálu a většina si bude muset přesunout anténu do nového směru. Doba výpadku je neznámá pravděpodobně do soboty odpoledne pokud vše pojede tak jak má. Pokud někomu z klientů AP-PeaK3 nepojede internet i po znovuzaměření antény, prosím a? se mi od pondělka ozve.
Ruší se uzamčení AP-PeaK3-4
PeaK3 otevřen individuálním "klinetům" z Třebovic. PeaK4 otevřen i individuálním klientům, ale s podmínkou budoucího propojení na lan sí?.
Tak se nějak množí ty AP-PeaK.
V Třebovicích vysílá od včerejška AP-PeaK6 a je určena pro individuální klienty v okolí. ESSID má CZFree.NET.Poruba.PeaK6 a jede na 13 kanále v režimu g only.