Fórum czfree je přehlcené samými "anténamy, ronjami ..."
a to je dobře, ale co takhle si chvíli odpočinout od těch "antén a optických pojitek..." a poslechnout si nějakou písničku či skouknout nějaký nejnovější velkofilm ?
Navrhuji vytvorit sekci fora něco jako je klubovna, ale jen na filmy, MP3 ... czfree není podle mě jen internet, ale hlavně metropolitní sí?, ve které by se měli sdílet také data, proč stahovat něco z tamhle z kotěhůlek (nedej bože KaZaa), kdyz to má někdo za rohem.
tak například .:
A: máte někdo Star Wars episode 2
B: jasně moje IP je 10.X.Y.Z bezi tam anonymní FTP tak si to stáhněte.
samozrejme chceme vsichni v czFree sdilet soubory ;-) ale nemyslim si, ze je uplne vhodne v tehle fazi budovani site, aby se to vsude vytrubovalo. kdyz se nekdo pripojuje do czFree, samozrejme se face to face setka s lidmi okolo sveho AP, vybuduje se duvera, a muze se domluvit sdileni souboru - proc ne ? ale nemyslim si, ze by bylo vhodne to resit ve verejnem foru na internetu.
navrhuji postupne zrizovat fora, pristupna pouze z adresniho prostoru czFree, kde by se resily podobne veci. Asi jako kdysi byly private zony na BBSkach. muj segment czFree teda jeste se zbytekem czFree propojen neni, takze bych mel smulu ;-) ale aspon bych mel motivaci na propojeni rychleji pracovat ;-)))
corvusi, nemusíš hned všem ukazovat, jakej si pirát
ale při týhle příležitosti mě napadlo, že by se takhle daly sdílet legální věci. příklad: poměrně hodně lidí tu používá linux, takže by se třeba stáhly jedny instalačky, pak by se u někoho vystavily (až budu připojenej, okamžitě můžu poskytnout RedHat 7.0-8.0)
Warez s sitim patri... Ale kdo ho dude sdilet moc verejne vystavuje se nacumakovani prez nos... Jinak proti moznosti "sdileni" nic nemam... Respektive mam... 360 GB server s filmeckama :-)))
panove jak rikal carlos ne vsechno je warez ale lidi co nesjou pripojeni do czfree nemusí vědět co je v lokální a kde to je ...
doporučoval bych všechny tyto otázky přesídlit do fora pro připojené a nevychloubat se kde kdo ma 360 GB filmů))
plně souhlasim s darkartem a fyzikem. pokud hodláte po czfree šířit warez tak s tim aspon nelezte na forum a už vůbec nenavrhujte takovou kravinu jako proměnit forum na warez vyhledavač. pokud si někdo stahuje warez nic proti tomu nemam ale pokud někdo bude zahlcovat sít stahovánim filmů tak z toho já ani většina uživatelů nebude moc nadšená
Neříkám, že jsem úplně čistej, ale taky mi připadá jako totální hovadina tu roztrubovat, kde co kdo má za nelegální software, filmy, mp3 ap. . Jestli to chceš rozjet u sebe tak prosím, ale neventiluj to tady ve fóru, to je tady přece jenom kvůli jinejm věcem....
Ale vzhledem k rychlosti sítě si myslím, že pokud na to hodím QoS tak pro většinu sosačů bude nakonec nejrychlejší starý dobrý portable-hdd-share