Carlosi, s tim novym portalem jsi mi vyrazil dech! To je uplne cool! Nejvic me dostal ten monitor pocasi, to ted budu moct pouzivat (a az se rozjede opticka trasa Deu <-> Bakulak tak i dalsi ;-) ) jako early warning pro Ronju, abych vedel, kdy se objevi nebezpeci mlh
jestě dotaz. všimnul jsem si že přibil dalši "stav" člena. mimo strých "nový člen" a "stálý člen" atd. je tady ted i member. podle čeho se vlastně rozhoduje kdo tam má co napsaný? např já jsem měl ve starý vezi "stav" stálý člen a ted se to změnilo ne member. čim to?
Vzhled je uplne perfektni ale ma (respektive mel) jeden problem. ani nevim proc ale ze zvyku pouzivam (jsem pouzival) prikazy typu <br> coz nevadilo ale ted se prevedly na viditelny text ale uz to mam skoro opravene protoze pokud si nekdo dal praci z tak krasnym webem tak mu ho tim prece nebudu kazit
Aha, sem za blba. Hodiny se daj pro kazdyho nastavit v Options a teplota v Nastaveni k teplomeru. Toz se omlouvam. Jen by mozna bylo vhodnejsi to tam prednastavit pro uzivatele CZFree aspon na Cechy. Prague v Nebrasce je sice zajimava, ale asi ne tak uz teplota tam.
Nový design je dost dobrý až na jednu věc: nové logo CZfree.Netu je naprosto otřesné. Na první pohled jsem měl pocit, že koukám na stránky nějakých sprejerů (writeři prominou...). Je nečitelné, pixelovaté a matoucí.
Nevím proč se zbavovat původního loga, které podle mně už vstoupilo do po(d)vědomí části veřejnosti třeba díky článkům v novinách a na Inetu. Bylo jasné, dobře čitelné a zdůrazňovalo "vlny" jako téma spojující celé sdružení. Písmena CZ byla pěkně velká, takže bylo vidět, že to dělají lidi z jakési CZech Republic. Současné logo přípomíná spíš c2freedotnet. O tom titěrném bledém nápisu "wireless broadband community" se radši ani nebudu rozepisovat... :(
Nechci tady poplivávat ničí snahu, naopak Web samotný je dobrý, ale jsem pro to, aby se vrátilo původní logo.
Wladows
Mapa se skuecne s nami prilis nebavi... krom toho ale mam takovy pocit ze bud nefunguje vyhledavani, nebo se ponekud postracely prispevky. Treba kdyz dam hledat covex, tak driv mi to vypsalo vsechny thready kterych jsem se ucastnil, ted dostanu sorry - no match.
Nojo, to vyhledavani neco najde a neco ne, na "covex" ve vyhledavani
podle retezce najde jen jeden odkaz, zato pri hledani podle uzivatele najde
vice pripsevku (oboje v pokrocilem vyhledavani). Kde se shromazduji popisy
chyb?
Hlasim problem pri odpovidani na pmka a posty. Jsem prilogovany, ale odesilam-li zpravu az po delsi dobe (desitky minut?), dostanu hlasku "You are logged out......" a muj vylev je bez nahrady definitivne ztracen. Jsem za firemnim firewallem.