edoras: nechci ti brat moc iluze, ale zacit v 8 rano v sobotu je utopie. Muzu rict, ze mne ten sraz hodne zajima, ale na 8 rano mne tam proste nedostanes. V sobotu je pro vetsinu lidi cesta zalezitost minimalne hodiny, coz znamena, ze realna moznost vubec zacit v rozumnem posctu lidi neni pred 10h.
A souhlasim s tim, ze 3 hodiny je malo. Minimalne je potreba mit moznost protahnout to dle potreby. Jakmile se nacne neco na co je vic nazoru tak se veskere posuny pocitaji v hodinach...
--notice---
xchaos: sorry, ale pokud se nebudem drzet tematu tak se tu v tom zachvili nevyzna uz vubec nikdo. Filozoficke uvahy sem nepatri - zde diskutujeme o tech srazech a jejich pripadne podobe/variantach. Ostatni veci patri jinam.
V pripade potreby som schopny zaistit zadarmo restauraciu so salom v Treboradicich. Restauracia 50 + sal 150 ludi, bar, zahrada, ale ta je asi teraz v zime na nic. Myslim, ze je moznost, tam dotiahnut aj konektivitu do czfree, v pripade potreby by som to zabezpecil.
Pokial by bol zaujem vacsi, bol by som za to, aby sa to urobilo formou workshop, alebo podobne. Samozrejme oddelit jednanie zastupcov Cloudou ohladne rozhodovania, RFC a pod., ale nejakym sposobom urobit program aj pre tych, ktory by radi podebatovali o "uzivatelskej" stranke veci, nie iba tvrde linuxove jadro, ktore dokaze konfigurovat zebru a pod. Niekto to tu uz spomenul, aby sa z toho nestala iba elitna zalezitost "starych" technokratov, ale aby bolo prihliadnute jednak aj na novych, technicky zdatnych a aj na tych nezdatnych, pre ktorych je vyuzitie czfree tiez nie iba sosanie inetu, aj ked ten je nepochybne hlavnou hybnou pakou. Ja osobne sa netajim tym, ze nie som priaznivcom prikazovej riadky (ci uz win alebo mac alebo linux), a celkom rad by som si pokecal s podobne postihnutymi a vypocul si niekoho, kto by "nam" zo zastupcov tych vyskolenejsich napr. pripravil forum vyuzitia sluzieb-moznosti czfree.net a pritom nas nenutil ucit sa Bash. Je to samozrejme siroka tema a zalezitost zaujmu.
dohoda byla otázkou 5 minut Raptik a Gokin se venují hlavně cloudu ministerstvo zahraničních věcí jsem měl na starosti povětšinou já. ps Edorasi pls oprav mne ten nick na "Karel FILIP pokud se nevejde tak na kabel" já myslel že to roztáhne tu tabulku a ono prdlajs dík Karel