a do Sadske nam dorazilo ADSL .))) Officialní datum spuštění je 24.8. ne ??? Rád bych se připojil ale bohužel nevidim na AP bydlim pod Skalou na druhe strane .)))
Fi-5: uz Vam to tam bezi ??? btw. kde je ta ustredna ??? pod hospodou Na Schudkach ??? Jinak chcete byt soucasti wifi-sadska ??? Nebo to mate pojate jako soukromou sit ???
Ostatní: Kdo jsem chodí a měl by zájem sí?, když už ne kvuli internetu tak alespon na sdílení dat nech? sem hodí alepsoň drobné info o sobě(stačí adresa a výhled) a případně se přidá do mapy. Díky
Jeste ne, CT se malinko opozdil. ADSLko by melo byt zitra. Pak se to rozjede, uz jsme 4...
Se spojenim nasich siti to vypada nasledovne : Priorita je rozchodit to mezi nama a to jeste chvilku potrva. HW se bude porizovat asi tento tyden. Jakmile to rozchodime, tak se muzeme bavit dal..... Asi to bude chtit nejaky smerovy sito..... uwidime.
Hi AŁŁ, známej bydlí v Sadský a rád by se přidal. Bydlí 500m od třebestovic v sadský a je cca. 100m od kostela. Připojíte mi ho někdo? iště mi na ICQ 343-980-491
Zdravim. Sem apeckar z Prahy, ale jelikoz obcas jezdim na chatu ( obec Chleby), rad bych se pripojil nekam do czfree.netu. Verim ze by se nasli i nejaci dalsi zajemci v okoli, takze klidne na svuj v Chlebich dam nejakou tu vsesmerovku a router.
Na mape jsem jako neo10-chalupa.
V nymburku koukam nic neni podle mapy..
Nejblizsi obce :
bobnice - cca 2km
nymburk - cca 6km