V poslední době pozoruju že, se v cloudu Horní Mecholupy, Uhříněves, Petrovice se více méně používá název HMNet a UHLan. Vzhledem k tomu že cloud se rozrostl do rozměru kdy dnes už sousedí např s cloudem severovýchod si dovoluji přednést návrh na změnu názvu cloudu.
Prosím všechny z oblastí kterých se to týká aby se k tomu vyjádřili zejména Horní Počernice, Černý Most, Kyje, Horní Měcholupy, Křeslice, Uhřiněves, Petrovice, Dolní Měcholupy a další na které jsem zapoměl se tímto se omlouvám.
K hlasování jde o to aby jsme používali nejaký název kde bude patrné že se mluví o celé oblasti.
K jakémukoliv použití HMNet je nutné říci že, Se bude používat bez OS tak aby nedošlo k záměně s občanským združením. Tedy OSHMNet je občanské sdružení stejně jako OS UHLan a HMNet & UHLan je jen určení cloudu.
Ke všem názvům bych připojil názvy čtvrtí nebo městských částí z kterých by vyplývalo o jakou oblast jde.
Osobně se zdržuji hlasování - zatím.
Zdravím Karel
Naposledy upravil kabelnet 04.01.2005 v 14:19
04.01.2005 v 14:07
Doc
Senior Member
Re: Změna názvu cloudu Horní Měcholupy, Uhřiněves a okolí.
Hlasoval jsem HMNet - jihovýchod zjistil jsem že, se mne jinak nezobrazí statistika hlasování.
co se týká městských částí výpis je takto a myslím že, bude i na další diskuzi jak to dostat pod název AS.
Horní a Dolní Měcholupy, Hostivař - Košík a Na Groši, Zahradní město východní část, Petrovice, Uhříněves, Dubeček, Dubeč, Štěrboholy, Malešice východní část, Hrdlořezy část, Kyje - Jiráskova čtvr? Aloisov Hutě, Černý most I a II, Hloubětín část, Hostavice, Jahodnice, Dolní a Horní Počernice, Křeslice, Pitkovice, Benice, Kolovraty, Nedvězí, Královice, Hájek, Netluky....
Klánovice, Újezd nad Lesy a Koloděje možná.
Tak ted docu se to nauč na zpamět a pokaždý když budeš mluvit o cloudu HMNet jihovýchod či jinak tak místo toho jednou na začátku to odříkáš jo
Zdravím Karel