Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Oproti drzhorovi je to drobotina, ale mam u nich neco okolo 380-420Kč. Jak se situace bude vyvíjet, nevim. Prachy se hodí, ale bojim se že je už nikdy neuvidim. To si spíš počkám až se ten mamlas ukáže v Praze, a rozmlátim mu držku.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
letmo rozepsáno:
1) Nedodaný net v měsících 9-12/04 z 1024 pouze 512 kbps.
2) Náhradní připojení 9-12/04 512 kbps.
3) vybudování náhradního připojení.
4) Průsery které jsem díky tomu nedodání platil jiným.
Celkem 54000,- Kč a to bez jakékoliv legrace. Tak zní i podání připravené ČTÚ a Soudu nebo vymahačce.
Zdravím Karel