Ahoj!
ve velkem meste se mnohem hur orientuju proto se ptam, jak kdo vidite panelaky na kraji Petrovic (smerem na Haje)?
Blizsi HMnet by bohuzel nepripadal v uvahu (viditelnost).
Diky moc - zdravim
Red
Gesendet: 16-2, 2:14
Zdravím,
velice rád bych se připojil. Můj bod má název Dave001, jedná se o Hkerovu ulici. Nejblíže mám AP mh4. Nemám sice přímou viditelnost, ale cobčas se mi podaří najít sí? i na notebooku. Z tohoto důvodu si myslím, že když si pořídím anténu, tak by to mohlo být OK. Můžete někdo poradit.
Divím se že, ti info nestihl Doc No Co se týká připojení jdi do monitoru kliknisi o node MH4 objeví se vpravo nacionále node žlutě je tam nahoře owner klikni o to a objeví se ti list ownera možností jak ho dohnat jsou většinou od jedné do tří měl by tam mít meila pm a icq. ICQ musíš přepsat do svého icq. O PM nebo e-mail klikni a napiš mu PM nebo mail. Osobně nejradši posílám maily bylo to vždy účinejší. Pokud by jsi neco nevedel napiš nebo zavolej můžeš zkusit i okolní Doca asi nejspíš mohl by mít ty správný kontakty
přímá viditelnost je lepší je klidně možný že i na nepřímý ti to bude chodit odrazem ale čekej že to může (nemusí) být pomalejší nicméně budeš připojený.
Anténu těžko odhadnout nutno vyzkoušet může to jít na quad ale, třeba i na yaginu to chce otestovat.
Zdravím Karel
ja nechapu co setady resi. Mam kamarada v Perovicich, ktery se chce pripojit do czfree. Bohuzel nevidi na HMnet, to jsem psal. ma okno na Haje a na strechu jit nemuze. Proto jsem mu chtel dodat nejakou fotku z Jizaku (kam to ma blizko a vidi!). Kvuli jedny fotce ho donutim zaregistrovat a postne to sem tedy sam
Jinak tam mam jeste jednoho kamarada, ten na HMnet vidi a pripojit se (node TamPavel)
Gesendet: 16-2, 2:14
v pohodě spousta problémů je o špatné komunikaci když by jsi to postnul hned v tom příspěvku prvním tak nic neřeknu.
jinak myslím si že, by neměl být problém to dát na aortu bud na AP nebo na Link? stačí ty fotky vyjádřím se.
jinak omlouvám se ale, stačilo to postnout tak jak jsi to dopsal a neprudil te.
2Doc: Odrazy vím proto jsem to psal jako první.
A druhá věc zkus mne domluvit sraz s ownerem MH4 rád bych s ním podebatil o spojení aorta<>MH4
díky a zdravím Karel
Dobrá beru te za slovo do půlky února nejpozdeji by to mohlo být hotové a cca do 14 dnů to železo bude připravené. Odkud kam by vedl ten link z MH4 nebo od tebe??
Zdravím Karel