douby
Moderator zastupce cloudu 10.132
|
Byl jsem tou dobou zrovna na horach, tak jsem nemohl videt "reklamni kampan fofrnetu", coz me docela stve.
2POLPOT: jak dlouho ti mam vysvetlovat, ze jsem mel doma wifi zarizeni a hral si s nim, jeste nez tiliko a jardak prisli na TOHLE forum? Pak jsme se rozhodli pro nakup vetsiho mnozstvi karet z prahy pro ktere jsem zajel. Soucasne jsme zacali budovat nody Douby a JardaK.
Problem je v tom, ze nejsem pripojen do czfree-ol, jak uz napsal MiraCT("Ja v Olomouci nebydlim, neb kdybych bydlel, tak by ta sit byla naprosto jina") vypadalo by to hodne jinak.
Jo a neshody jsme na starem foru nemeli jen ja+wearit vs. tiliko, bylo toho vic -> doufam ze nekdo udelal komplet dump stareho fora.
Zda se mi, ze nekteri tady umi velmi velmi dobre manipulovat s lidmi!! Soucasny stav se mi zda velice neflexibilni(viz story s webmanem a 2 ip adresama!!! To me tenkrat vytocilo).
BTW. JA jsem nikdy zadnou domenu neregistroval .CZ si regnul JardaK, protoze cituji: "Potrebujeme mit svobodnou domenu, kterou nebude nekdo ovladat"(tento vyrok jsem slysel v telefonu a mam ho i nekde na icq, muzu postnout).
Nevim co se furt nekteri navazite do wearit a do me? Protoze poukazujeme na neco co se musi resit? Verte mi ze kdyby to nebylo potreba tak s prominutim drzime huby.
Kdyz uz jsme u litovani Tilika, ze je jen jeden clovek - proc se o to stara sam? Naridil mu to nekdo? Proc nerekne ze potrebuje pomoct kdyz to nestiha?? Myslim ze je pripojeno dost lidi na to aby mu aspon tri pomohli.
Mozna ze se nekde potkame a ja vam to vysvetlim jak to bylo cele pekne popořadě....
|