Mel jsem rozebranyho Dlinka 520+ (alespon myslim ze to byl on) a je to ve skutecnosti miniPCI modul s redukci.
Ted nevim jak vypada ZCOM 626, uz dlouho jsem ji nevidel ale je docela mozny ze je to u ni taky tak.
Kazdopadne tusim ze ty Atherosy se delaji jako miniPCI.
Musim rict ze tohle neni spatny napad, deska s mene PCI, ale zato s redukci miniPCI-PCI.
Nevim teda na co potrebuje kazdej tolik miniPCI a Sitovek....vzdyt by na to bylo potreba poradnej procik aby to utahlo tu propustnost... Navic by tam bylo na procik potreba tim padem nakej robustni chladic pasivni a nebo aktivni s vetrackem ale stejne uz vidim jak to v krabici v lete na strese uchladis)))Se ti to pak pekne umazi Pokud to teda nebudes mit nekde pod strechou na pude to je jina vec.....
Ja preferuju wrapy pac je to mali da se to dat do peknej krabice ktera se da primo(u)ntovat na stozar k antene... Jednoduche a prakticke...
Jedna minipci jako ap druha popripadne pro bridge s jinym ap ci pripojeni k inetu a nebo tam od toho je taky lanka ze?
Ja kdybych mel pouzit WRAP, potreboval bych na nem 3 wifi interfacy a jeden Ethernet. Takze uplne chapu proc nekdo chce 4x miniPCI. Nehlede na to ze snad brzo bude povolene 5GHz pasmo, takze je pak mozna realizace dalsi spoju.
Ja teda nevim co vsechno ty WRAPy umi, ale kdyz tam chci mit statistiky, web a dalsi veci tak bych rekl ze pro mne vhodny nebude.