Zajasofte a spol, zvanite , ze nekdo neumoznuje pripojeni do CZFREE. Co si mam pod timto terminem predstavit ? Ma CZFREE nejake centrum jako je treba sitel a podobne? Nema. Nadavate na cloveka ktery pripoji lidi, kteri maji zajem o levny internet a sebe obhajujete kecama, typu on je komerce,ale ja mam svoji plechovku spolu se servrikem , pracne budovanou dva roky. Servrik je nejaka sajzka Pentium I na 120 MHz a slouzi pouze k vasemu uspokojeni. CZFREE jsou v soucasnosti pouze komunitni site, ktere nabizeji komplex sluzbu. Jinak to dopadne stejne jako treba v Radotine. Takze se prosim vzpamatujte a zacnete jednat PRAGMATICKY. A uvedomte si take, ze kdyz XCHAOS prednasel sve teorie o necem cemu by se dalo rikat CZFIX.cz tak ste si z nej akorat delali prdel. Zatim, ale zadne CZF fyzicky neexistuje, kdyz mi zavola kamarad z Hloubetina a pta se ze chce pripojit do CZF, pac to videl na mape , a kolik to stoji a kdy konecne za nim nekdo prijde, co mu mam rici? Jako vzdy , pracne vysvetlovat jaky je rozdil mezi zajmovym krouzkem a firmou, ktera nabizi pripojeni. Ale kdyz se hodi nejakemu chudackovi do kramu, ze by mohl poskodit neci aktivitu, tak to se hned pustite do obeti, jako je tady DJDODO. Ptejte se sami sebe co vy jste udelali pro myslenku CZFREE a zaroven si polozte otazku CO JE TO CZFREE? Pokud budete mit problem si na to odpo vedet , zalozmenove forum, a nadavky na DJDODO nechme jako cervenou pentli pro telecom abu mohl dale v klidu spat.
Nejdriv bych se chtel zeptat jak je to tu s moderovanim...? Mam pocit, ze at napisu cokoliv dycky me odpadlujete do /dev/null (i kdyz je to konkretni nebo obecne..), ale zavada neni asi na vasem prijimaci, mozna to bude tou opici co mi sedi na rameni.
Ted konkretne a velmi tvrde hloupe.
Zahral sem si na Blba (moc sem to hrat nemusel), kterej vi zbla o czfree.net zbla o cznet.cz, ...... tak si pekne naivne du prochroustat stranecky zminovanych instituci. No a co oko me nevidi... na cznet.cz same kecy o uctech, shopech, atd...... nerikam ze je to spatne, takhle nejak maj asi vypadat stranky ISPcka... ani nerikam ze ISPcka nepatreji do czfree bez nich by to ideologie sem, ideologie tam asi ani neslo....
Ale pokud tam maji patrit, je dobre mit nejaky duvod proc. A tak mi DjDODO napis na ferovku, proc chces byt v czfree? Mas ho rad jako reklamni plochu nebo ti jde o rozvoj informacnich technologii, ktery ma u nas (doufam PROZATIMNE) ve sparech Grossostatecek , Telekomunisti adalsi bandy...?
Pokud ti jde o prvni moznost (reklama), tak asi bohuzel - si na spatne adrese.
Pokud o to druhe OKej, npb, pak se urcite pujde nejak dohodnout...