Jen pro pobavení když jsem chtel nasypat do mapy pár nonczf nodů spíš AP pro info kdo kde ruší včetně komerce tak mne byl odebrán mapper takže ted asi non czf ap nebo node udělat prostě nemůžu smolda. Karel
Cau,
tak se chci zeptat, hlavne martin_x00x zda se to v dohledne dobe planuje. Dle mapy je pole pusobnosti jiz prekryte viz. AP Dr_Acek_Libus ktery je pripojen na Tabaterku a eHAMnet01. Je to necelej kilacek, kurna to stoji za pokus ne?
2ALL: Tak sem se konecne pripojil, ale zatim jen jako koncovy bod. Moc a moc dekuji vsem co mi pomohli. A doufam, ze jeste dotahnu stavbu AP.
Jinak za net se plati od novyho roku PWC nebo JM - Net?
Lukasp
uz jsem o tom drive premyslel ale opravdu mi to neda... co tu zacit uvazovat o ronjovich spojich, na jiznaku toho zacina bejt cim dal tim vic a uz bychom na tohle meli prejit, udelat si nejakou dilnicku na stylu hell nebo to proste nekde spajet a smontovat a skusit to treba na linku fci >>> Jizak co vy nato ?
zejtra az budu v czf tak se nato mrknu, chce to nejak zasynchronizovat a lidi kteri by oto meli zajem tak at se sejdou, mozna je tu taky bariera dvou OS .. jmnet a fcickuf pwc.. to doufam ze nebude problem nestranni lidi by ani tak problem nebyl :