Konstruktivní návrh ke statistikám:
Při výpisu spojů dle technologie vidím, že třeba FSO spojů je 51, vláknových optických spojů 9, VPNek 5 a tak dále. Šlo by udělat, že po kliknutí na daný typ spoje by třeba vyskočilo popup okénko s výpisem těch několika konkrétních spojů danou technologií? Nebo by to úplně stačilo jako TITLE, přesně jak to je u statistik sousedních bodů (Nodes by neighbor count).
Samozřejmě, že u WiFi a u Ethernetu by toho bylo moc, ale třeba by mě zajímalo, kde přesně je těch osm 10GHz spojů
Jde o to proc jsou v mape zobrazeny i VPN. Treba lVPNko arachne - arachne-telehouse je sice pekny videt, ale kdyz ta link konci v kopci, tzn. u zadneho nodu Nebo zobrazovat VPNKU Praha-Brno mi prijde trosku prehnany....
Uprimne nechapu co ma Arachnackej RACK u Inwaye spolecneho s mapovanim struktury CZFree?? To by mohla kazda iGW zanaset svoje uplinky a provideri by nam mohli zacit malovat kudy vede cesta konektivity u nich... Dotahl jsem to trochu ad absurdum, ale podle me by bylo daleko uzitecnejsi zavest nejake sikovne oznaceni nodu , kde je iGW nez delat VPN ci se dohadovat jak oznacit zdroj konektivity, kazdemu je jedno kudy a jak data z internetu tecou, hlavnce, ze tecou. Tak nejak mi prijde zvlastni v CZFree mape zavadet non-CZFree polozky, neuchyluje se to malicko jinam nez by melo?