DJ Dodo kdesi kdysi navrhl že, by propojil HMNet na node Gamezona nebo tam někam. Způsob jakým to nabídl byl že, šlo hlavně o inet ani ne o CZFree. Jinak podle toho co jsem mel možnost slyšet vyčíst a vidět tak toto je místo odkud to údajně má jít dále do Říčan pro inet za babku s kterým dodo alespon podle svých webových stránek spolupracoval a propojeného snad napřímo nebo přes hop někde v okolí Hostivaře, Malešic?? k DJ Dodovi kdysi to snad bylo i v monitoru než to někdo radši smazal asi když smile_inside udělal inet za babku.A je fakt že, párkrát už jsem chut vymazat to včetně nekolika dalších Dodových bodů který gumujou linky na Proseku nebo to staví duplicitně vedle AP ccloudu SV. Dood nikoho se neptal nikomu nic neříkal. No nevím já jsem možná v tomhle méně razantní než Edoras.
Zdravím Karel
ad ruseni: netvrdil jsem ze nekoho rusite, jen jsem konstatoval, ze je lepsi nez nekoho z mapy mazat ho jen prepnout na NonCZF
ad pripojovani: mluvil jsem s tebou onehda po icq, je to tak rok mozna vic, uz to tu nemam v historii, ale IMHO jsem se s tim, ze to mate kvuli sherovani nejakyho UPC modemu nesplet. Rozhodne se vam do nejakyho propojovani nechtelo, protoze jste se bali o svuj internet.
ad ehamnet, pokud vim tak uz je to skoro rok co bleader poresil konektivitu nekde u sebe a ted ji tam ma hromadu.
ad o nas bez nas: KECY, Na foru jsou max 3 thready, ktery se tykaj lokality, kde fungujes, pokud je nesledujes tak toho s CZF asi moc spolecnyho nemas...
ad WDS: no ja se jim nedivim, s takovou veci bych taky nechtel mit nic spolecnyho.
ad rozsahy: nejak jsem prehlid na co se vymlouvas tam?
ad problemovy pripojeni do czf: ze by te bleader nechtel pripojit ani do czf? Tomuse mi fakt nechce verit.