Zdar všem, jsem pouze amater, ale rád bych se něco málo chtěl dozvědět o vaší siti, bydlím v Kolovratech a zajímá mě všechno,
napište mi prosím kdokoliv na ICQ, rad si o tom popovídám
Předem díky
ICQ 276637475
Myslim, ze je spravne ohlasit tady, ze s CZFREE koncim.
Vedly mne k tomu duvody, ktere vznikly za spoluprace pri budovani v Uhrinevsi. Proste neco jako ztrata iluzi - o lidech.
Prosim uz se na mne nikdo s nicim neobracejte.
píšu od Gookina protože jsem línej se nalogovat. Mrzí mne docela že, člověk jako PetrKoz odešel když je opravdu smlouva na inet na cca 3 Mbps na spadnutí a za docela rozumný peníze je to otázka do půlky ledna možná dříve. Tento ISP by byl společný pro celý cloud (aspon ze zacatku) od HP a CM přes Kyje po Uhřiněves i když by bylo ho mít stále jednoho dohromady protože ušetříme.
2doc: Docu prosímtě nedoporučuj tu něco respektive cokoliv když nemáš tyto informace které jsem sem uvedl. Neber to že tě prudím ale, ta moderace byla docela oprávněná. Fakt na tom všem makáme i když já a Honza máme oba angínu atd............
Jinak zpět k tomuto dnes jsem dodělal link na Pacínka z Kyjí a na Kabelu taky na něho takže jsme propojený od jižáku až na Prosek převážně naším cloudem.
Jedná se o místu v HM odkud by jsme viděli všude (aorta.HMNet) a sponzorovi na páteře. Jinak Docu místo písemné iniciativy mákni na své straně na linku aorta.HMNet nebo od Raptika na MH4 a můžeme Vám posílat i nákej inet.
Více info bude zítra na srazu Uhřiněvse kam dorazím určitě já Karel Kabel a doufám i Honza - Gookin.
Zdravím Karel "Kabel" FILIP dík Gookine za půjčení tvého nicku :-)
Klient, kteremu jsem uz pul roku sliboval, ze jej pripojim do vasi infrastruktury a kteremu jsem jiz vse u nej na strese nakonfiguroval a vse bylo ready, se nasral a domluvili jsme se, ze mu to vse opet demontuju a zustane pripojen k ADSL.
Duvody asi nema cenu vysvetlovat. Pokud nekoho v uhrinevsi prestanou bavit hospodsky srazy a bude chtit prilozit ruku k dilu, moje nabidka pomoci trva ...
Node jsem nastavil ze stavu active do obsolete.
Myslim ze ricanske aktivity v Uhrinevsi rozhodne nelze nazvat roztahovanim.
Jakmile se pres AP Poppa zprovozni link, nase primarni aktivity v Uhrinevsi jsou myslim hotove - udelat si zalohu dale pres Kralovice, Krenice atd.
Pokud se mi vsak ozyvali lide z Uhrinevsi, kteri se chteli pripojit na Benice, jenom kvuli tomu, ze v Uhrinevsi se nic nedeje (opravdu, pokud nepisete do for a nedavate nic do mapy, tak to lidi zmate). Nase jedina moznost jak lidi pripojit bylo slozite v Uhrinevsi budovat nejake nespolehlive bridge, nebo plnohodnotna AP.
Pokud vsak vsechno bude klapat a dobra povest "mistniho" czfree se trochu rozsiri, tak v te dobe uz doufam budou davno hotove i opravdu mistni planovana AP v oblasti (ciste uhrineveska).
Ohledne presunuti aktivity uz jsem koukal do mapy
Gesendet: 16-2, 2:14