Ale vazne:
Vzdyt se jedna jen o jeden sloupecek s necim. To uz muzem zacit prudit i na odkaz na czf suvenyry (ty parchanty co vydelavaj na nas vsech). Nebo muzem prudit na FAQ Kontakty jako by za CZF mohli mluvit jen 4 lidi.
Osobne mi je to sumak. CZFree.Net neni tohle forum, CZFree.Net je to co mam stejne jako stovky a tisice dalsich na pude, za oknem, na zachode, na disku, v hlave, na tricku a plnou hubu. VF je pouze prostredek ktery nam dal nekdo k dispozici. At si ho tedy dela jak chce. Pokud se mi prestane libit, prestanu ho pouzivat, coz je volba kterou ma kazdy z vas. Ale rozhodne to nebude kvuli sloupecku reklamy ktera tu byla odjakziva.
No beru tenhle thread tak trosku jako flame, protoze se bavime podstate o necem co jde mimo nas, ale proc ne
Rozhodne nechxi upirat Deuovi zasluhy stejne tak xchaosovi etc.. jen jsem konstatoval, ze v ramecky "Nasi partneri" jsou jen "choosen one". A ze tu volbu tech ikonek neprovedl nekdo na zaklade nejakeho objektivniho cehokoliv ale proste jen na zaklade ze na to mnel prislusna prava a ze se mu to hodilo do kramu.
Forum kvuli tomu pouzivat neprestanu.
Azie: presne czf neni forum, Ale ta ikonka a ty lidi co jsou uvedeny v kontaktech to jsou ti, za kterymy pujde nahodny navstevnik/novinar/silenej sponzor..etc. To jsou ti kdo uchmatnou toho potencionalniho zakaznika... a to je to co se zivnostnikovi vzdycky sikne Este ze pres czf nezivnostim