Na domluvu, resp primou komunikaci pri hrani po ineternetu je VYNIKAJICI program xfire (google.it). Kdo by zjistil zda se to da rozjet v czf?
Umi to spoustu veci, vypada to jako kecalek, automaticky to ukazuje kdo co pari, na jedno kliknuti se k nemu na server jde pripojit. Samozrejme i na jeho TS pokud je. Co se tyce people listu tak to umi i kamarad meho kamarada.
se na to podivam. zatim muzeme pro domluvu hrani pouzivat CrazyNet IRC, ktery zatim ac s malym poctem serveru (4, dnes uz mozna 7) ma docela slusnou odezvu co se useru tyce (5-15 useru na jeden server, cimz predci drtivou vetsinu CZFree.Net site linkovane v AnoNetu) ma docela hezkou odezvu, tzn ze se zacina docela pouzivat. Uvidime. dam vedet.
No a tahle to vypada ted po ranu, kdyz je tam mrtvo:
--- Server name | Users % Max
--- cluster.vinor.czf --------------------------------| 14 45.0 22
--- |- LuciuS.barrandov.czf -------------------------| 3 9.7 4
--- |- fci.jiznak.czf -------------------------------| 2 6.5 2
--- `- 10.12.18.11 ----------------------------------| 2 6.5 2
--- `- neoserver.hell.jspoj.czf -----------------| 10 32.3 14
jinak max useru na jednom serveru byva tak 22 (cluster), a do kopy tak 30 useru, kdyz se sejdeme.
Kdyztak na 10.40.2.36 bezi permanentne ETserver. Behem mesice se jeho dostupnost vyrazne zlepsi i se vzdalenejsich oblasti CZF.
Pokud by nekdo vedel jak to administrovat (dokazal nastavit confaky) s cimz mam trochu problem, takat mi napise.
U me ET bezelo dost dlouho, ale moc lidi tam nehralo. Tak uz to nebezi. Nastaveni konfigu jsem asi nekde vycetl, neni to moc tezky. Ale uz neporadim, konfal jsem to tak pred rokem a pul.