Zdravim potreboval bych nekoho kdo se touto problematikou opravdu zajima a zodpovedel me me otazky. Dostal jsem se do bodu ze pres putty se dostanu na wrap. Tam jsem jednu kartu dal jako client a druhou jako AP. Bohuzel zde me pusobeni skoncilo nejka se nevyznam kde se co ma dal nastavit. Pokud se nekdo najde kdo me pomuze s nastavenim rad mu za tuto sluzbu zaplatim.
Mam Wrapa s Atherosmi a STAR-OS. Chcem sa spytat:
WPCI1 je ako station a pripaja sa na ZYXEL B-1000.Ak dam save changes a activate changes, tak niekedy sa mi pripji ten atheros na zyxel ihned. Niekedy za minutu, niekedy za 5 minut. Pritom som skusal vselijake nastavenia. Ako napr zadat pevne channel. V site survey v STAR-OSE ho najde vzdy.
A co tam mas za comp s tim StarOS .. ja mam 500 Mhz P3 s 128 MB RAM a kdyz dam save changes a activate changes tam mi vytizeni procaku vyleze na cca 5 sec skoro na 100% treba to je tím ze tam mas nejakou pomalou masinu ....
Ja mam zas jiny problem
mam ether1 (klasika nejakey realtec) ether2 (klasika nejakey realtec) wpci1 (XI-626) a wpc2 (miniPCI Atheros)
a mam problemy s nastavenim IPcek
kdyz nastavim na ether1 IP co mi dal provider (212.96.169.42 255.255.255.224 /27)
vemu jinej comp na nem nastavim 212.96.169.41 255.255.255.224
tak si na StarOS nepingnu a nedostanu se na nej vsechno ostatni je v defaultu
nastavim-li ether2 nejakey rozsah treba 10.0.10.1/24 a jinem PC treba 10.0.10.5/24 tak to jede ... uz se s tim trapim druhej den .....
To: Steebe
Ked si znova precitas moj prispevok tak tam pise, ze aky comp mam.STAR-OS mam na CF-ku full verziu. Mam az dva komplety a obe to robia rovnako. Ono to na par sekund fakt vylezie na 100%. Ale potom uz bezia aj hodiny a skenuje frekvencie. Ako som uz pisal, niekedy minutu nekedy 5 sekund a niekedy 5minut. A az potom sa pripoji. Stymi Ipckami je to divne. pozeral som ti na masku a je ok. Ja ked hoc co skusam vsetko mi ide. napr ten eezee client je cool. Skusal som aj bridge a to tak ze len na jednej sietovke som nastavil ip a na ostatnych iba zapol bridge a aj tak to islo. Nemas nahodou pri nastaveni IP hviezdicku?? Ak hej tak treba dat enable.