No u Autocontu ho zrovna kupovat nechci, ale ten link byl nejkratsi co jsem na netu sehnal. Objednam si ho u kamose ve velkoskladu za cenu bez DPH. Pak se dostanu i pod tech 3500. Navod potrebuji, abych mel pri techto zimnich vecerech neco na cteni. A taky bych chtel vedet, co to vsechno dokaze a to se tu nedozvim, leda ze bych se ptal postupne.
Pouzivam v mem asusu 500b V2 fw openwrtj0411090.trx. Zakladni konfiguraci jsem provedl pres setup, ale bohuzel mi nechce slapat komunikace mezi wifi a lan. Dale se mi nechce skryt ssid, i kdyz nastavim pres nvram no_br=1. Co s tim? Dik.
Mám wl500g jako ap se zapnutou autentifikací mac adres. K němu se připojuje kamarád s wl500b (originální fw) a má za ním asi 10 lidí. Když dám do MAC filtru to wl500b tak se v pohodě připojí, ale když tam nedám i každého jednotlivého člověk za wl500b, tak se tihle lidi na wl500g nedostanou. Je nějaký zplůsob při zapnuté MAC autorizaci jak "schovat" ty lidi za ten wl500b aby stačilo zadat jen MAC toho klienta a o statní lidi za tím by měli všichni přístup?
Díky za odpověď.