Po precteni nekolika poslednich prispevku jsem se rozhodl, ze take prispeji se svou troshkou do mlyna.
Samozrejme se mi to, co se deje nelibi. Nejde o to, ze by si nekdo chtel postavit AP v Uhrinevsi - proti komercnim spolecnostem taky tezko neco udelame. Jde o to, ze my jsme jmenem CZFREE zajistili mista pro APcka, zakladame kvuli tomu OS a ted prijde nekdo (a nepremyslim o tom, kdo za tim stoji), kdo v podstate nasim jmenem nabizi to same co my, aniz by nam o tom dal vedet.
My jsme udelali docela dost te prace, ktera neni videt a mame zajistenou nejen podporu Mistniho Uradu, ale i nekolika stavebnich druzstev.
My neslibujeme Internet zadarmo (coz je mimochodem dost velky podraz - ta placena rychlost je taky sdilena vsemi uzivateli ?).
My se snazime se vsemi zajemci vychazet na rovinu - nikde nemame nic schovane.
Pouzivaji se tady silne komercni metody a vytvari se prostredi, kde CZFREE rovna se Internet, coz rozhodne neni pravda. Muj nazor na to je, ze kdo se snazi na CZFREE (hlavne na jmene) vydelavat si zaslouzi jen opovrzeni, takove chovani je proste hnus.
Edoras me trochu pochopil a trochu nepochopil.
Jinak samozrejme jste zvani ve stredu od 19:45 Na Kotvu.
Nechte nas udelat nas oblacek a uvidite, ze to bude ku prospechu vsem. Pak prijdte s letackem, ktery bude mit v zahlavi jmeno spolecnosti, ktera Internet ve spolupraci s CZFREE skutecne nabizi. Ten letak tak jak je, je klamava reklama a sazbu pokuty za klamavou reklamu si najdete v obchodnim zakoniku. Co na tom, ze ja uznavam IGW, ale kdyz se prosazuji na ukor jmena komunity .....
To je vse, co chci k danemu rict - kdo si che o tomhle problemu rozpravet, tak at se dostavi osobne - na nastence se toho obvykle nic nevyresi - jen se rozviri emoce a urazky.
Nevím kdo to tu moderuje ale, mám pocit že xbarpův příspěvek není vůbec OT zejména protože se omlouvá a mělo by to být vidět nebo i můj není až od věci narozdíl od třeba Docova který zde konstatuje cosi co není Takže pls trochu taktu asi to smeruju na Edorase. Jinak by to chtelo dát zpět kdo moderoval PMko by toto pořešilo snáze.
Zdravím Karel
Zdravim,
dneska byl zprovoznen node Akropolis ktery je momentalne pripojen na Benice (node RedMex). Mame tam danou i vsesmerovku (zatim odpojenou ale radi bychom uz vysilali, mame v okoli dva lidi kteri chteji do Rican) a uz zbyva se jen dohodnout jak dal pokracovat. Hlavne prosim Soptika, aby se vsem ozval co a jak, protoze zatim na nem visi nase vysilani. Dokud vysila on, nemuzem vysilat my.
Vzhledem k tomu ze mame vyhrazene pouze kanaly od deseti vyse jsme uvazovali o Ronje ktera by byla z node Akropolis na node Poppa. Bohuzel nemame dostatek penez pro uhrazeni Ronji na obou stranach. Zkuste nad tim zauvazovat a pripadne byste mohli prispet alespon polovicku ceny. Naklady na jednu stranu spoje se pohybuji kolem 4000,- Kc.
Diky cus
Gesendet: 16-2, 2:14